連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
見到連登小學雞死撐真係笑死
上翻版forum仲要唔認

明明係連尼住佢哋抄,就將個責任推畀用家到

同埋上都係焗住上咋,鬼叫冇其他壇高質過三登咩

上連登 = 支持老翻真係笑而不語

無資格屌谷亞莫咁囉

其實都應該好多人冇資格

我唔明點解連登仔可以將連登同連狗當神咁拜

因為喺香港嚟講,呢度算係言論自由最高嘅科林

除咗最近管理水平差咗之外

一切還好

雙重標準,自己鍾意連登就唔重視有無抄襲
但唔鍾意谷阿莫就捉人地

我都冇屌過佢
我有重視呀,咪話咗分台抄高登囉,但係都要上㗎啦,都冇得揀,佢唔同呀,有得揀拎唔拎人哋作品嚟賺錢
我地講咗咁耐嘅vip都無就知佢咩事
之前又話咩有自由點知ptgf又del post

慘得過仲有人幫連狗講好說話
林祖洩為左言論自由大大話話出左最少10萬
連狗驚蝕錢禁個制del post就一蚊唔洗出,言論自由?wfc

然後暗地裏打壓異己,搬post刪post龍門任擺

之前我開反蔣狗既post 開係創意台又俾人搬開係時事台又俾人搬,但係蔣狗就咩台都得吹奏自己既post而冇俾人搬

之後有個反教會既post又俾人搬去吹水台,你話係咪滅聲啦,而家吹水台根本冇人睇

有冇撐連既回我

BTW 連囝係基督徒

如果冇針對,點解星座命理可以留係學術台?

??????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????

星座命理可以用統計解釋 技術上又好可以係學術 但admin無啦啦搬就係另外一回事
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

見到連登小學雞死撐真係笑死
上翻版forum仲要唔認

無資格屌谷亞莫咁囉

其實都應該好多人冇資格

一切還好

其實呢你講既言論自由就算唔係係連登係現實都講得嫁,點解要閃閃縮縮唔敢係第到講

就係唔講得至要喺度講

我咪講左心照囉
你個心 覺得冇咪冇囉 冇問題喎

Pad都冇告神魔之塔抄襲架,咁神抄之塔又冇抄?
[/quote]

你個心覺得有問題其實你應該杯葛,日本仔上世紀其實都係玩抄野起家,今日洗唔洗大家一齊屌日本野同不屑去用佢D野??(例如PAD果D呢)

其實今日版權法例已經比以前嘅保障大好多啦,林生有得告做咩唔告要問心???林生果邊家陣人流減少,難免收入減入,唔通出糧果陣同班員工講心照咩

仲有,家陣個咩youtuber有證據係用盜版片源,比人捉到黎告,咁又有人開post要攞黎同lihkg比,但又無證據咁,大家係咁正義睇唔起人盜版,又唔諗下理據幫林生,其實係想點???

公道講句,你屌政府都要有論述掛,剩係放低句心照就算,就算係憤青都唔會聽你講去衝啦

連狗驚蝕錢禁個制del post就一蚊唔洗出,言論自由?wfc

但我又好信百貨應百客既,正如重有人會係想留係損害自己自由既地方黎 decision有時真係好bias

無資格屌谷亞莫咁囉

其實都應該好多人冇資格

一切還好

但唔鍾意谷阿莫就捉人地

我都冇屌過佢
我有重視呀,咪話咗分台抄高登囉,但係都要上㗎啦,都冇得揀,佢唔同呀,有得揀拎唔拎人哋作品嚟賺錢

類比錯誤,你上連登咋,你又唔係連狗
你只應該同谷阿莫fans作比較
谷阿莫fans有得揀仲睇谷阿莫,你有得揀仲揀左個你認為最好但抄襲既forum
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

但好多岩岩留言既巴打無視晒我地解釋 照講番似樓主個套 有時睇到真係幾無奈既

可能收到律師信

不過可以事後講返聲俾我哋知,呢樣確係佢唔啱

無資格屌谷亞莫咁囉

其實都應該好多人冇資格

一切還好

但唔鍾意谷阿莫就捉人地

我都冇屌過佢

谷阿莫fans有得揀仲睇谷阿莫,你有得揀仲揀左個你認為最好但抄襲既forum

谷阿莫法官未判
網路世界先搵到一個言論自由高既地方
Power off 你都幾可悲

你搵畀我睇吓

但好多岩岩留言既巴打無視晒我地解釋 照講番似樓主個套 有時睇到真係幾無奈既

連登值錢既係連登仔
連狗當你地係狗咁撚,驚蝕錢就del ptgf post
但你地仲係乖乖咁幫佢賺錢

可能收到律師信

不過可以事後講返聲俾我哋知,呢樣確係佢唔啱

但上面講左咁耐重講緊抄襲

最尾畀佢bam咗兩個ac又點計

唔淨只我,佢bam咗嗰幾千人又點計
駁吾刀

其實都應該好多人冇資格

一切還好

但唔鍾意谷阿莫就捉人地

我都冇屌過佢

谷阿莫法官未判

連登仔咪法官囉,連尼住無罪釋放,因為佢比左個forum我上
谷阿莫我一早睇佢唔順眼,死老翻狗

連登值錢既係連登仔

巴打你高登連登兩邊走?
佢無強迫我一定要用連登wor ptgf本身就好無聊

最尾畀佢bam咗兩個ac又點計

唔淨只我,佢bam咗嗰幾千人又點計

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

一切還好

但唔鍾意谷阿莫就捉人地

我都冇屌過佢

谷阿莫法官未判

連登仔咪法官囉,連尼住無罪釋放,因為佢比左個forum我上
谷阿莫我一早睇佢唔順眼,死老翻狗

同而位巴打有d溝通唔到 個理據 再再上面解左老翻定義,連登同谷阿莫係現階段都未犯

連登值錢既係連登仔

巴打你高登連登兩邊走?
佢無強迫我一定要用連登wor ptgf本身就好無聊

林祖洩都無強迫你地上高登
都比你地狂屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞