連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
屌你老母係咁撚唔中意lihkg,咪死返去高登囉,攬撚住高登個名繼續打飛機,係到輸打贏要有撚用咩?

小弟弟 屌者愛也呀

屌完,咪又係咁,大家過幾個月咪又係繼續用,有咩資格屌翻版呢樣?
on9, 高登所有野有拎個版權?

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦
屌你老母係咁撚唔中意lihkg,咪死返去高登囉,攬撚住高登個名繼續打飛機,係到輸打贏要有撚用咩?

小弟弟 屌者愛也呀

屌完,咪又係咁,大家過幾個月咪又係繼續用,有咩資格屌翻版呢樣?

宜家大家咪屌緊d人上住連登屌人用老翻囉
你想點啫

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

版權法例=校規?

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

Adam 仔句句野都比人秒😢

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

版權法例=校規?

又loop
無違例就唔係抄

唔撚鍾意香港就移民啦
咁似民賤聯d人既思維

唔撚中意香港點解唔移民?係唔撚接受政府就移民先係民賤聯講法啦屌你,噏得就噏。
諗辦法去屌鳩連狗,連狗咪又係理撚得你,咁係繼續用同返高登兩樣姐,你搵個三出黎睇睇?

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

版權法例=校規?

又loop
無違例就唔係抄

膠登係抄連登
連登仔又黎雙重標準
明明連尼住都係抄高登 但個個都佢神咁拜
相反 谷阿莫就個個雪中送屎
個個道德撚上哂身咁
心諗你班柒頭有咩資格屌人
你地咪又係上網睇劇bt etc

前面agger
後而戇鳩
又係咩有咩資格
啫係兩個都犯法
另b未畀人屌就唔可以屌a?
正確做法係屌埋b啫
定係又係嗰啲咩無踢波就嗰講得波啲龍鳩邏輯呀
高登不嬲雙重標準
不過而家連登多埋道德撚
連尼住愈做愈差

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

人地講緊版權你拎校規 錯類比

唔撚鍾意香港就移民啦
咁似民賤聯d人既思維

唔撚中意香港點解唔移民?係唔撚接受政府就移民先係民賤聯講法啦屌你,噏得就噏。
諗辦法去屌鳩連狗,連狗咪又係理撚得你,咁係繼續用同返高登兩樣姐,你搵個三出黎睇睇?

你係歐洲美洲咁講我驚你俾人打
連登仔又黎雙重標準
明明連尼住都係抄高登 但個個都佢神咁拜
相反 谷阿莫就個個雪中送屎
個個道德撚上哂身咁
心諗你班柒頭有咩資格屌人
你地咪又係上網睇劇bt etc

前面agger
後而戇鳩
又係咩有咩資格
啫係兩個都犯法
另b未畀人屌就唔可以屌a?
正確做法係屌埋b啫
定係又係嗰啲咩無踢波就嗰講得波啲龍鳩邏輯呀
高登不嬲雙重標準
不過而家連登多埋道德撚
連尼住愈做愈差

而家兩個都無犯法+盗版
樓主rip
連狗不願面對

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

你下下拎版權黎講,咁連登夠無版規唔比人屌連登係翻版啦,亦都無唔比人屌連尼住
你又何必咁執著人地話連登係翻版,無犯版規喎

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

你下下拎版權黎講,咁連登夠無版規唔比人屌連登係翻版啦,亦都無唔比人屌連尼住

而個quote第一句人地講緊版權,另外盗版=版權概念

幫自己友都要講邏輯

唔撚鍾意香港就移民啦
咁似民賤聯d人既思維

想轉中立撚

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

巴打既意思應該係高登所有野冇拎版權 所以連登抄高登唔係抄 拎左版權先叫抄

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

而個quote第一句人地講緊版權,另外盗版=版權概念

幫自己友都要講邏輯

成個post最先講版權係你喎

無拎就唔係抄?
老師屌你抄功課個陣
你都係咁答佢架?

唔好咁快秒殺佢啦

巴打既意思應該係高登所有野冇拎版權 所以連登抄高登唔係抄 拎左版權先叫抄

我想分開主觀抄同法理抄

例如我覺得digimon抄pokemon, 當然係任我up, 但個理據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞