連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
真係好撚柒,連登就係抄高登,咪撚因為自己上緊就spin黎spin去啦
icon 一鳩樣,分台一鳩樣,會員都一鳩樣
只係抄得出師有名唔代表唔係抄

仲要上面果班護主犬,頭一個月拎哂D 「高登文化」黎連登
Emoji又話唔比,5P又話唔比,因為要繼承高登

咁都唔係抄高登真係笑撚左 😂

巴打點睇法理上既抄?
外國好多品牌都告唔入淘寶La
係咪代表淘寶無抄野先 😂😂😂😂

用緊香港法律 連登hk based

咁你以後咪屌中國La
你告唔入佢 😂😂
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

原來連登仔值錢

你試下呢度無人流
睇下連狗賺咩

巴打會轉用咩?

你唔好再轉移視線啦,屌連狗係睇連狗做得好唔好
同有咩選擇完全無關係
你再問人轉去邊只係離題
討論區都有得抄

屌你老味,小說都有得抄襲啦,點解討論區無?

最好笑係個Power Off 日日洗版話連登仔抄Post

咁連登仔抄Post 又唔洗坐監(法理上),佢洗版做乜撚

邊有咁多時間日日推

我冇洗板呀,記低佢哋純粹想更多人知道邊個抄文,唔好又炒車咋
大家點睇名創優品

護主犬:法理上告唔入,所以唔係抄
連登係抄高登起家,有咩問題?
我就擺撚明唔撚gur牙JOE BAM撚左我ACC 所以拉哂D fd過黎
但我唔會話呢到唔係照copy高登囉

管治模式都愈黎愈似,我真心睇下你班連衛兵撐得幾耐

你唔撚想認都好,連登就係copy高登,如果佢唔copy我做乜撚要過黎,佢就係俾到個同高登一樣既環境,但係promise 管理手段會同高登唔同,先咁多人過黎,而家有分別,除左個app,有分別?

100%認同

都啱嘅
連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

唔好再離題
好唔好

因為台灣人係原罪
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用
十足十啲數臭香港但又唔肯移民嘅人

小學雞LOGIC
唔鐘意都唔屌得?
唔鐘意就要走?
你有冇唔鐘意過自己阿媽阿既兄弟姊妹?
你斷左6親未?
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用
十足十啲數臭香港但又唔肯移民嘅人

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

如果有能力,我都一早走咗
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

原來連登仔值錢

你試下呢度無人流
睇下連狗賺咩

巴打會轉用咩?

同有咩選擇完全無關係
你再問人轉去邊只係離題

題目講盗版
連登最叻就係歪理

成班柒頭用老翻野, 睇captv 侵權片, 但就無恥到屌鳩人地做侵權片video.

正虛偽撚 。 仆街啦。

冇用老翻嘢,冇睇captv喎
大家點睇名創優品

護主犬:法理上告唔入,所以唔係抄

法官講唔係抄 你都可以笑個法官架 不過水平就
連登最叻就係歪理

成班柒頭用老翻野, 睇captv 侵權片, 但就無恥到屌鳩人地做侵權片video.

正虛偽撚 。 仆街啦。

冇用老翻嘢,冇睇captv喎

巴打邊度買開AV
真係好撚柒,連登就係抄高登,咪撚因為自己上緊就spin黎spin去啦
icon 一鳩樣,分台一鳩樣,會員都一鳩樣
只係抄得出師有名唔代表唔係抄

仲要上面果班護主犬,頭一個月拎哂D 「高登文化」黎連登
Emoji又話唔比,5P又話唔比,因為要繼承高登

咁都唔係抄高登真係笑撚左 😂

巴打點睇法理上既抄?

即係法律上冇事就唔係抄?

Adam仔Logic:
因為告唔入,
所以,

淘寶唔係抄,
名創優品唔係抄,
D youtuber都唔係抄,

所以唔可以開Post屌

原來連登仔值錢

你試下呢度無人流
睇下連狗賺咩

巴打會轉用咩?

同有咩選擇完全無關係
你再問人轉去邊只係離題

題目講盗版

咁盜唔盜版同有咩選擇有乜撚野關係
如果連登冇哂高登D ICON,你當初仲上唔上,一句講哂

而個post好多都好鬼低質 不過都重有高質會員係到討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞