連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用
十足十啲數臭香港但又唔肯移民嘅人

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

如果有能力,我都一早走咗

反連登就唔可以留係度
咁你反唔反689?
巴打 反既打算移民去邊
不用分得那麼細

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

轉forum就唔屌得連登咩

真係辛苦你啦 咁唔鍾意都要留係到鬧
香港未來靠曬你啦

其實我鬧又關你撚事咩,你係連尼住隻狗?
定係特登入黎扮另類呀

好聲好氣同你講就話人係狗
呢位巴打真係有文化修養
高登就係缺你呢啲人材,返去啦巴打

如果你係好聲好氣就唔好最後賴諷刺咁啦
比人屌2下又唔GUR

出於好意,叫佢返去高登咋
諗多咗啦巴打 連登咁低質唔啱佢
舉個例
兩間茶記開埋一齊
兩間都係樓面左邊, 廚房後邊
食既野都係A餐,B餐,C餐
係咪抄呀? 係抄呀又如何?
點解有大把人去B餐廳而A餐廳無人? 我就唔知點解
呢類型係service provider, 根本無抄唔抄
因為唔存在原創性, 而係靠服務去吸引人

錯例, 係一間開咗好耐, 一間最近開, 新果間話會提供比隔離店更好既服務, 結果提供唔到, 有食客表達不滿, 老闆就無再出過樓面, 而其他食客就屌鳩表達不滿既食客

餐廳既例子好岩 因為platform相同但內容設計可以好唔同
舉個例
兩間茶記開埋一齊

錯例, 係一間開咗好耐, 一間最近開, 新果間話會提供比隔離店更好既服務, 結果提供唔到, 有食客表達不滿, 老闆就無再出過樓面, 而其他食客就屌鳩表達不滿既食客

咁你答我啦, 會唔會有新食客咁得閒留o係間鋪到屌
直接過隔離食架啦
用下個腦好無

新食客唔知佢其實佢係抄人地間鋪喎

巴打點睇法理上既抄?

即係法律上冇事就唔係抄?

Adam仔Logic:
因為告唔入,
所以,

淘寶唔係抄,
名創優品唔係抄,
D youtuber都唔係抄,

所以唔可以開Post屌

可以屌 上面講左只係主觀批評 我話高登抄連登都得架

所以而種批評係無意義

你想護主,人地批評連尼住你緊覺得無意義啦

Source?
舉個例
兩間茶記開埋一齊

直接過隔離食架啦
用下個腦好無

咁你答我啦,現實中有無食客會幫間新茶記老闆屌果個唔滿意既新食客先?

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

香港未來靠曬你啦

定係特登入黎扮另類呀

呢位巴打真係有文化修養

比人屌2下又唔GUR

但佢地唔比我問有咩其他更好選擇 離題
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用
十足十啲數臭香港但又唔肯移民嘅人

如果有能力,我都一早走咗

反連登就唔可以留係度
咁你反唔反689?
巴打 反既打算移民去邊

一睇就知條撚樣全家投民建聯啦
請野都似十足果D廢老

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

香港未來靠曬你啦

定係特登入黎扮另類呀

呢位巴打真係有文化修養

比人屌2下又唔GUR

我都係提早疑問問你係咪連尼住隻狗
因為唔想冤枉好人
點知你以為我話你係狗
真係唔好意思
舉個例
兩間茶記開埋一齊

直接過隔離食架啦
用下個腦好無

咁你答我啦,現實中有無食客會幫間新茶記老闆屌果個唔滿意既新食客先?

梗係有啦, 如果你瀨死o係間餐廳唔走
又阻住d 想食新餐廳既人,
實有人屌鳩你唔鐘意食過主唔同阻住全世界

你試下呢度無人流
睇下連狗賺咩

巴打會轉用咩?

你唔好再轉移視線啦,屌連狗係睇連狗做得好唔好
同有咩選擇完全無關係
你再問人轉去邊只係離題

題目講盗版

咁盜唔盜版同有咩選擇有乜撚野關係

唔用盗版就要有其他選擇 雖然我知你係波台巴打但都唔好咁痴線啦

我撐樓主咋,你睇清楚未?
我由頭到尾都講緊用翻版無資格罵人用翻版,我幾時話唔用翻版?

adam巴打回應下
用你餐廳既例子,牙JOE間餐廳有老鼠唔衛生,連狗出黎話過黎我果邊食,冇老鼠上餐快款式一模一樣,跟住我地過撚哂黎發現俾人呃左,屌你老味冇老鼠不過有老鼠屎

咁我可唔可以屌連狗呃我,定係我一定要番去食老鼠?

正常理智既判斷咪兩間唔好去囉
有老鼠咪報食環囉
但你瀨死唔走阻住其他人食咪on9囉
理撚得你 我係鍾意用老翻呀 你咬我囉 咁鍾意正統就死翻高登咪撚嚟呢邊吠啦 呢到啲嘢關你地撚事咩
舉個例
兩間茶記開埋一齊

直接過隔離食架啦
用下個腦好無

梗係有啦, 如果你瀨死o係間餐廳唔走
又阻住d 想食新餐廳既人,
實有人屌鳩你唔鐘意食過主唔同阻住全世界

請問我屌個茶記老闆點樣阻住你食新餐廳呢?
我又無洗版又無唔比你上連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞