連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
真係好撚柒,連登就係抄高登,咪撚因為自己上緊就spin黎spin去啦
icon 一鳩樣,分台一鳩樣,會員都一鳩樣
只係抄得出師有名唔代表唔係抄

仲要上面果班護主犬,頭一個月拎哂D 「高登文化」黎連登
Emoji又話唔比,5P又話唔比,因為要繼承高登

咁都唔係抄高登真係笑撚左 😂

巴打點睇法理上既抄?

即係法律上冇事就唔係抄?

Adam仔Logic:
因為告唔入,
所以,

淘寶唔係抄,
名創優品唔係抄,
D youtuber都唔係抄,

所以唔可以開Post屌

可以屌 上面講左只係主觀批評 我話高登抄連登都得架
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用
十足十啲數臭香港但又唔肯移民嘅人

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

轉forum就唔屌得連登咩

真係辛苦你啦 咁唔鍾意都要留係到鬧
香港未來靠曬你啦

其實我鬧又關你撚事咩,你係連尼住隻狗?
定係特登入黎扮另類呀

好聲好氣同你講就話人係狗
呢位巴打真係有文化修養
高登就係缺你呢啲人材,返去啦巴打
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

原來連登仔值錢

你試下呢度無人流
睇下連狗賺咩

巴打會轉用咩?

你唔好再轉移視線啦,屌連狗係睇連狗做得好唔好
同有咩選擇完全無關係
你再問人轉去邊只係離題

題目講盗版

咁盜唔盜版同有咩選擇有乜撚野關係

唔用盗版就要有其他選擇 雖然我知你係波台巴打但都唔好咁痴線啦
真係好撚柒,連登就係抄高登,咪撚因為自己上緊就spin黎spin去啦

巴打點睇法理上既抄?

Adam仔Logic:
因為告唔入,
所以,

淘寶唔係抄,
名創優品唔係抄,

所以唔可以開Post屌

其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

香港未來靠曬你啦

定係特登入黎扮另類呀

呢位巴打真係有文化修養

其實我唔係針對波台巴打,但望番個post
如果連登冇哂高登D ICON,你當初仲上唔上,一句講哂

D 分台改撚哂名你覺得有冇親切感?

ADAM巴打,如果連登一開始冇高登ICON,分台改哂你仲會唔會黎?

當時明明個個都話因為界面一樣先上

當時個個講高登文化,唔比人用Emoji
舉個例
兩間茶記開埋一齊
兩間都係樓面左邊, 廚房後邊
食既野都係A餐,B餐,C餐
係咪抄呀? 係抄呀又如何?
點解有大把人去B餐廳而A餐廳無人? 我就唔知點解
呢類型係service provider, 根本無抄唔抄
因為唔存在原創性, 而係靠服務去吸引人

巴打點睇法理上既抄?

Adam仔Logic:
因為告唔入,
所以,

淘寶唔係抄,
名創優品唔係抄,

所以唔可以開Post屌

所以而種批評係無意義
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

香港未來靠曬你啦

定係特登入黎扮另類呀

呢位巴打真係有文化修養

我問你係咪連尼住隻狗咋喎,邊有話你係狗?
提出質疑都唔得咩?事實上最幫連尼住既就係佢班狗仔
我咁樣懷疑下都好正常,巴打你以小人之心 度君子之腹
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

香港未來靠曬你啦

定係特登入黎扮另類呀

呢位巴打真係有文化修養

如果你係好聲好氣就唔好最後賴諷刺咁啦
比人屌2下又唔GUR
ADAM巴打,如果連登一開始冇高登ICON,分台改哂你仲會唔會黎?

會 因為轉論壇icon唔係我考慮之一 係太多五毛

原來連登仔值錢

你試下呢度無人流
睇下連狗賺咩

巴打會轉用咩?

你唔好再轉移視線啦,屌連狗係睇連狗做得好唔好
同有咩選擇完全無關係
你再問人轉去邊只係離題

題目講盗版

咁盜唔盜版同有咩選擇有乜撚野關係

唔用盗版就要有其他選擇 雖然我知你係波台巴打但都唔好咁痴線啦

我撐樓主咋,你睇清楚未?
我由頭到尾都講緊用翻版無資格罵人用翻版,我幾時話唔用翻版?

巴打點睇法理上既抄?

Adam仔Logic:
因為告唔入,
所以,

淘寶唔係抄,
名創優品唔係抄,

所以唔可以開Post屌

所以而種批評係無意義

你想護主,人地批評連尼住你緊覺得無意義啦
舉個例
兩間茶記開埋一齊

錯例, 係一間開咗好耐, 一間最近開, 新果間話會提供比隔離店更好既服務, 結果提供唔到, 有食客表達不滿, 老闆就無再出過樓面, 而其他食客就屌鳩表達不滿既食客

咁你答我啦, 會唔會有新食客咁得閒留o係間鋪到屌
直接過隔離食架啦
用下個腦好無
舉個例
兩間茶記開埋一齊

錯例, 係一間開咗好耐, 一間最近開, 新果間話會提供比隔離店更好既服務, 結果提供唔到, 有食客表達不滿, 老闆就無再出過樓面, 而其他食客就屌鳩表達不滿既食客

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞