連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
連登唔係抄高登囉
呢D 叫CLONE唔叫抄
支持牙joe告9連囝
從來唔自依度有幾高質, 本身就係靠分化起家, 只係依度多人上, 而且依度所謂 既文化全部都係由高登轉移過黎, 他日高登多返人一樣會有大把人過返去

所以其實高登可以靠高質黎引番連登仔過去,似atv,但機會率好低

無資格屌谷亞莫咁囉

其實都應該好多人冇資格

我唔明點解連登仔可以將連登同連狗當神咁拜

因為喺香港嚟講,呢度算係言論自由最高嘅科林

除咗最近管理水平差咗之外

一切還好

雙重標準,自己鍾意連登就唔重視有無抄襲
但唔鍾意谷阿莫就捉人地

我都冇屌過佢
我有重視呀,咪話咗分台抄高登囉,但係都要上㗎啦,都冇得揀,佢唔同呀,有得揀拎唔拎人哋作品嚟賺錢

類比錯誤,你上連登咋,你又唔係連狗
你只應該同谷阿莫fans作比較
谷阿莫fans有得揀仲睇谷阿莫,你有得揀仲揀左個你認為最好但抄襲既forum

我冇得揀

其實都應該好多人冇資格

一切還好

但唔鍾意谷阿莫就捉人地

我都冇屌過佢
我有重視呀,咪話咗分台抄高登囉,但係都要上㗎啦,都冇得揀,佢唔同呀,有得揀拎唔拎人哋作品嚟賺錢

谷阿莫fans有得揀仲睇谷阿莫,你有得揀仲揀左個你認為最好但抄襲既forum

琴日有人話我地批評連登都無畀人ban 已經證明有言論自由, 講到好仁慈

佢又講得岩wor 我就係批判高登比人ban左個ac

所以重話高登好個班
The Grand Tour又係抄Top Gear?

抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

但好多岩岩留言既巴打無視晒我地解釋 照講番似樓主個套 有時睇到真係幾無奈既

連登值錢既係連登仔
連狗當你地係狗咁撚,驚蝕錢就del ptgf post
但你地仲係乖乖咁幫佢賺錢

巴打你高登連登兩邊走?
佢無強迫我一定要用連登wor ptgf本身就好無聊

林祖洩都無強迫你地上高登
都比你地狂屌

放晒巴打資料比人竟然都唔洗屌,巴打你有少少偏左個邊wor
我地講咗咁耐嘅vip都無就知佢咩事
之前又話咩有自由點知ptgf又del post

慘得過仲有人幫連狗講好說話
林祖洩為左言論自由大大話話出左最少10萬
連狗驚蝕錢禁個制del post就一蚊唔洗出,言論自由?wfc

最尾畀佢bam咗兩個ac又點計

唔淨只我,佢bam咗嗰幾千人又點計

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有人話牙祖做得差
但又講唔到連狗有咩做得好
雙重標準

佢地邊敢講
仲要做連狗隻狗架
洗濕左個頭
網路世界先搵到一個言論自由高既地方
Power off 你都幾可悲

你搵畀我睇吓

現實世界我都夠膽講野wor
我唔需要特登係呢度奶連狗

我冇野係lihk敢講但現實世界唔敢講wo
係現實我依然同朋友不時傾政治野傾得好開心
係一d反社會憤青毒撚平日係lihk講埋哂d冷血反道德言論先當正lihk係唯一可以講真心話既地方

一切還好

但唔鍾意谷阿莫就捉人地

我都冇屌過佢

琴日有人話我地批評連登都無畀人ban 已經證明有言論自由, 講到好仁慈

佢又講得岩wor 我就係批高登比人ban左個ac

所以重話高登好個班
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

但好多岩岩留言既巴打無視晒我地解釋 照講番似樓主個套 有時睇到真係幾無奈既

連登值錢既係連登仔

你如果想反抗嘅話,可以block廣告
連登唔係抄高登囉
呢D 叫CLONE唔叫抄

Clone 咗邊條code 呀睇過

連登值錢既係連登仔

巴打你高登連登兩邊走?

都比你地狂屌

我有話唔屌得牙祖咩?
我係問緊點解屌牙祖又唔屌連狗姐
係咪雙重標準先

一切還好

但唔鍾意谷阿莫就捉人地

我都冇屌過佢

佢又講得岩wor 我就係批判高登比人ban左個ac

所以重話高登好個班

我都係高登講話呀joe管理差 轉場可能仲好

咁就俾人ban鳩左

連狗驚蝕錢禁個制del post就一蚊唔洗出,言論自由?wfc

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有人話牙祖做得差
雙重標準

佢地邊敢講
仲要做連狗隻狗架
洗濕左個頭

用少少邏輯解下先 連巴開而個壇,你話連登仔係狗,你而家用緊,你係?
Btw你邏輯=/=我邏輯
網路世界先搵到一個言論自由高既地方
Power off 你都幾可悲

你搵畀我睇吓

現實世界我都夠膽講野wor
我唔需要特登係呢度奶連狗

大家生活環境同地位唔同
我只係一個平凡港奴

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有屌呀

連登值錢既係連登仔

巴打你高登連登兩邊走?

都比你地狂屌

我有話唔屌得牙祖咩?
我係問緊點解屌牙祖又唔屌連狗姐
係咪雙重標準先

唔理假膠定真心,見到而兩個字好
言論自由

尋日邊個forum del post,邊個無del ?
邊個forum既 agreement,由於會員言論導致損失,要會員賠償?
邊個forum因為會員言論,拎左自己錢同人打官司?

btw,連尼住半年未夠,del左幾多次post,搬左幾多次post? 我唔記得了

可能因為高登少咗人上,冇人出信告早洩

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有人話牙祖做得差
雙重標準

佢地邊敢講
仲要做連狗隻狗架
洗濕左個頭

用少少邏輯解下先 連巴開而個壇,你話連登仔係狗,你而家用緊,你係?
Btw你邏輯=/=我邏輯

我話屌牙祖但唔屌連狗既連登仔係狗呀,懵撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞