連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

咁講高登連登兩者都係抄人

咁樓主個觀點咪岩囉, 你仲有咩駁

我前題係"咁講" 但一早咪話法理上唔係盗版/抄襲囉
唔追post/ignorance我已經分唔到
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

雖然兩個都抄,但唔同架,連登唔屌得架
你一講d護主犬就會講:咁你返高登囉,無人留你

其實有多個自己鍾意既選擇,點解唔去個好d?
巴打你講得邊個論壇你更滿意?
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

宜家就係問返d人點解只屌谷阿莫囉
唔明點解咁多人衝出黎幫連仔
5個月就睇清楚連尼住份人係點
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

宜家就係問返d人點解只屌谷阿莫囉
唔明點解咁多人衝出黎幫連仔

護主犬logic : 因為連登好順, 所以唔係抄
吖屌你老味,又駁唔到
btw adam 巴打之前好似係撐蔣的
跟住過左一日就炒左車

我解多一次唔解 你地唔追post都ok
我一開頭係屌波台巴打5p字,但之後明白佢地立場同動員力 勸佢地去推下d民建聯post 再係5p字post表達左d意見

我唔係二元論fans 所以咩屌高登=連登fans, 屌波台=蔣fans而d 笑下就算啦
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

兩登admin質素:都係垃圾
兩登會員質素:連登多小學雞
兩登會員人數:連登多人

其實連登除左順同快仲有咩好處?
夠食電?起碼有個acc比你9up?
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

舊時高登都無人去奶牙祖
呢邊完全唔知發生咩事
一屌隻狗,總有一堆人衝出黎奶住撐

奶admin 可以個版主呀 上開2000fun
你用緊果d表情icon已經係抄高登啦on9
The Grand Tour又係抄Top Gear?

十幾版都冇人答到我
你用緊果d表情icon已經係抄高登啦on9

你講既"抄"係主觀定法理?
連狗咁耐都唔回應刪post
之前班連衛兵吹撚到連狗好親民
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

兩登admin質素:都係垃圾
兩登會員質素:連登多小學雞
兩登會員人數:連登多人

其實連登除左順同快仲有咩好處?
夠食電?起碼有個acc比你9up?

巴打有無其他建議 比我去比較下?
討論區都有得抄
高登頭號打手三色貓點睇高登新台、高登熱同埋睇圖模式

只能講高登app進步左好多,又快又順,無乜點睇,係好好用

利申:非打手,屌7你😆

巴打你係freelance定公司?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞