[置頂] 其實女人根本就唔係要男女平等

811 回覆
4354 Like 140 Dislike
我讀nursing,
同班女人相處
上堂位又我霸,名又我簽,tips又我比
做少樣又被佢地屌。
佢地串我,我嬲就話我小氣
我串佢地,佢嬲就話我口賤臭男人
乜撚都係我食嘥,公平咩?
「做男人大方D?」我大你老母呀
大方完有閪屌就話,
大方完冇撚都冇呀仆街

屌,講起呢啲我都試過,以前中學有條八婆成撚日拎走我啲文具 擦膠呀 筆呀,跟住成撚日上堂拎枝塗改液畫花我本書跟住我嬲條八婆又係話鳩我小氣喎屌,後尾頂唔順當面屌鳩佢之後條八婆以後都唔敢做

巴打俾我唔忍啦,屌鳩呢啲八婆啦,同佢地做唔做fd都冇所謂啦,宜家錯又唔係你點解要受氣呢

無錯呀,對住d八婆要屌架,唔屌唔撚識驚。

係呀成日撻住自己係女仔就可以點我班男嘅做嘢#老奉咩又唔係我邊個 巴打 下次再係咁真係比少少勇氣屌佢地啦,望住呢啲行為就燥,莫講話女呀 男嘅都係咁
作為個女仔,有時見到啲閪女人咁唔爭氣都好撚嬲
自己所在既族群形象越差,自己每個行為就要做得越小心,唔可以再影衰自己既族群
最憎女人入面既害群之馬,累死埋其他香港女仔
咁我一定唔係女人黎
係咁嫁la,鬼叫女人要經歷9級痛,如果男人可以生仔先再講公平la
係咁嫁la,鬼叫女人要經歷9級痛,如果男人可以生仔先再講公平la

其他女人9級痛關我撚事牙
又唔係我老母老婆

你都戇撚鳩,講撚一定要經歴九級痛咁撚樣,就算佢九級痛又唔撚關我事,憑咩?
口講就話要男女平等,女人所謂嘅平等咪好似食自助餐咁,啱食嘅就拎,唔啱食就唔撚要,權利就拎撚哂,義務呢?

你都戇撚鳩,講撚一定要經歴九級痛咁撚樣,就算佢九級痛又唔撚關我事,憑咩?
口講就話要男女平等,女人所謂嘅平等咪好似食自助餐咁,啱食嘅就拎,唔啱食就唔撚要,權利就拎撚哂,義務呢?

可以選擇唔生 你要生就唔好怨咩九級痛
男女平等唔係問題既

如果係咁
不育既女人請的佢做奴隸,的佢去修築長城
我讀nursing,
同班女人相處
上堂位又我霸,名又我簽,tips又我比
做少樣又被佢地屌。
佢地串我,我嬲就話我小氣
我串佢地,佢嬲就話我口賤臭男人
乜撚都係我食嘥,公平咩?
「做男人大方D?」我大你老母呀
大方完有閪屌就話,
大方完冇撚都冇呀仆街

屌,講起呢啲我都試過,以前中學有條八婆成撚日拎走我啲文具 擦膠呀 筆呀,跟住成撚日上堂拎枝塗改液畫花我本書跟住我嬲條八婆又係話鳩我小氣喎屌,後尾頂唔順當面屌鳩佢之後條八婆以後都唔敢做

巴打俾我唔忍啦,屌鳩呢啲八婆啦,同佢地做唔做fd都冇所謂啦,宜家錯又唔係你點解要受氣呢

無錯呀,對住d八婆要屌架,唔屌唔撚識驚。

係呀成日撻住自己係女仔就可以點我班男嘅做嘢#老奉咩又唔係我邊個 巴打 下次再係咁真係比少少勇氣屌佢地啦,望住呢啲行為就燥,莫講話女呀 男嘅都係咁

屌 我讀書個度都係 話我唔可以對女仔say no 你係我女朋友咩屌你
全部臭雞
成日攞生理來講
又要鳩講人人生出來都一樣
將身體天賦無限縮小
爭取高薪工種比例平等
又唔爭取地盤工人比例平等

成日攞感性來講
又要鳩講男人工作 女人都擔當到
明明就情緒影響表現
老闆覺得男人做嘢穩定啲又係歧視

輸打贏要
明明就生理、心理都唔適合行出社會
我係女人
我地幾時有撚講過要男女平等
先排aa制單野,勁多人話個男仔要請個女仔

有無link

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155528684607448&id=105259197447

蘋果個post

見到以下對話

甘肉酸,幾百蚊姐,我係女仔會埋左張單,然後呢世唔見

一早諗住AA嘅就一早唔好一齊食,唔啱feel最多無下次啫,同得人哋撑枱腳,連男人最起碼嘅風度都無,羞家。

我係男人,連請人食餐都咁撚度,真羞家,係屋企煑公仔麵,食完打飛機,十蚊都唔洗,識着呢的男人真係食得屎!

識條女幾日 就想人請佢食飯? 如果真係要條仔請 起碼都見過幾次 了解清楚適唔適合自己 覺得可以發展先請啦 d女人就係成日而為男人一定要請食飯先有風度 成日用風度黎做藉口 變相屈男人請食飯 其實d女人明唔明風度係咩
我係女人
我地幾時有撚講過要男女平等

大把女權撚講囉

有無link

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155528684607448&id=105259197447

蘋果個post

見到以下對話

一早諗住AA嘅就一早唔好一齊食,唔啱feel最多無下次啫,同得人哋撑枱腳,連男人最起碼嘅風度都無,羞家。

我係男人,連請人食餐都咁撚度,真羞家,係屋企煑公仔麵,食完打飛機,十蚊都唔洗,識着呢的男人真係食得屎!

識條女幾日 就想人請佢食飯? 如果真係要條仔請 起碼都見過幾次 了解清楚適唔適合自己 覺得可以發展先請啦 d女人就係成日而為男人一定要請食飯先有風度 成日用風度黎做藉口 變相屈男人請食飯 其實d女人明唔明風度係咩

哩單野好似幾乎全世界炒車 個老闆話係個女人話請返個男人 個男人唔領情定唔知點樣 仲好似唔小心撕爛左女人張銀紙

有無link

蘋果個post

見到以下對話

哩單野好似幾乎全世界炒車 個老闆話係個女人話請返個男人 個男人唔領情定唔知點樣 仲好似唔小心撕爛左女人張銀紙

點解老細講嘅嘢都有兩個版本
上年年尾有單新聞講消防體能考試

有女人話男女要求相同 係歧視女仔

唔知你地班女點睇

唔係要平等嫁咩? 定要特權呀?
著數就女人拎哂,屌
上年年尾有單新聞講消防體能考試

有女人話男女要求相同 係歧視女仔

唔知你地班女點睇

唔係要平等嫁咩? 定要特權呀?

佢地想衝入火場之後頂唔順比人救埋一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞