[置頂] 其實女人根本就唔係要男女平等

811 回覆
4354 Like 140 Dislike
樓主應該係講緊港女,港女永遠都係思維離地,雙重標準龍門任搬既生物,全世界要圍住佢轉。

當然狗公出現都係造就港女既其中一個原因,但同時港女亦有風駛盡。

要教訓港女,只有取去佢地最值錢既野,即係外表/青春。你話我mean又好,黑心又好。例如發生意外毀容,佢地先識乖乖地坐係度,好似台灣粉塵爆炸案咁。

no
佢哋會僥倖自己冇爆到, 就同其他釣金龜既女人見到ptgf post唔會有感覺一樣, 因為都燒唔到佢哋
同幾百年前歐洲思想啟蒙一樣, 要男人真係意識到自己冇尊嚴, 狗公, 先會識得起身反抗
我除左正評 仲有咩可以講
今日全港ot
乜啲女權撚咁靜既, 之前係同男朋友分手post話男人唔上進啲人去曬邊

一陣我逐個point屌鳩你
幫部電話差撚定電啦
講得好撚好 根本港女借「不公」之名去蝦蝦霸霸 我屌
其實主流一向都係女人優先
係d女權撚身在福中不知福
鬼叫你要屌閪呀
唔撚鍾意既 咪一世打飛機囉

我願意啊
今日開始起香港女人識尊重男人, 擧案齊眉, 我直頭可以自切用膠管屙尿
今日全港ot
乜啲女權撚咁靜既, 之前係同男朋友分手post話男人唔上進啲人去曬邊

幫部電話差撚定電啦

用電腦sor

不過聽日有三份paper交, 唔玩咁夜
今日全港ot

幫部電話差撚定電啦

用電腦sor

是但淨係拎最後一個point
你地男人平時咪又成日笑我地女人係雞?
夢露臭西夠膽入黎未呀?
鬼叫你要屌閪呀
唔撚鍾意既 咪一世打飛機囉

我願意啊
今日開始起香港女人識尊重男人, 擧案齊眉, 我直頭可以自切用膠管屙尿

女人被人屌冇受益嘅?
男嘅爽一兩秒
女嘅爽十分鐘
垃圾舉例
Ching ho ball 就算係絲打都agger
今日全港ot

幫部電話差撚定電啦

用電腦sor

問心, 大家都知雞係形容咩人, 其實大家只係想針對部份貪錢女人, 起碼妳依家行出街唔會好似南亞人咁, 人哋行見會掉頭走, 或者走埋來話妳係雞啊, 我覺得呢個針對行為既discrimination尚算moderate, 起嘛唔會好似係美國咁妳因為係asian, chinese, or black就即刻俾人開波

只係網上討論無辦法將幾萬個會員逐一分析妳哋平時係咪貪錢, 只可以group埋一齊講
加上, 我個人從來冇未經判斷既情況下話人係雞, 如果真係貪錢, 我就會
之前我有個post覆過, 我身邊有男性朋友追求物質, 我一個會話佢係狗, 俾apple勒住條狗條跑來跑去 (話男人係雞佢只會當妳講笑, 所以我先會話係狗)

夠公平未
諗起之前 有個高登巴打整個咩男權fb 專業
駁唔到
先排aa制單野,勁多人話個男仔要請個女仔
今日全港ot

幫部電話差撚定電啦

用電腦sor

你知唔知咩叫反駁

睇清楚人地最後個point先

男人運用金錢購買性服務 叫財務自主
女人為左金錢付出身體 叫 臭雞 臭西
如果鬧親交都係個女講道理 個男就成個細路咁咩都唔聽又點計

我想講有時唔好以偏蓋全 的確一大堆女係咁on99
但我相信有更多係獨立+有頭腦+理性既女人

至少我身邊既女仔fd全部都好成熟 而且係完全唔想/唔需要用男人錢 更加覺得與其等運到釣金龜 不如靠自己仲實際

咁你唔洗係度留言喎 屌既又唔係你

啱聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞