[置頂] 其實女人根本就唔係要男女平等

811 回覆
4354 Like 140 Dislike
男人老狗開埋曬啲咁嘅POST講男人點樣蝕底,女人點樣著數真心好柒,影撚衰曬
男人老狗開埋曬啲咁嘅POST講男人點樣蝕底,女人點樣著數真心好柒,影撚衰曬

成個女人咁
世界大戰了
btw可否不使用雞黎做爭論點 我相信女權唔止係雞呢方面既 係唔係呀女權撚

成個女人咁

女權就係屌緊你

咩叫成個女人咁

成個女人咁

乖啦
番曼狗竇啦

成個女人咁

又出現一個男女不公平既好例子
[quote][quote][quote][quote][quote]-女人有身體自主,不限與誰性交,稱呼濫交為剝奪女性自主✔
-男人運用財務自由召妓,會被標纖為「雞蟲」、「有性病」、「污漕」❌

以上依point其實唔啱,社會傾向唔幫女人,會俾人話臭雞同公廁多於講咩女性自主

比樓主搞到分左心岩岩思維亂左
用簡易邏輯推理:
given 叫雞 係有問題
咁樓主第2句 statement 已經係錯左 被標籤為雞蟲 係無問題 所以呢個point不成立
given 叫雞係無問題
係叫雞無問題既情況下 同理 做雞一樣無問題
所以
女人有身體自主,不限與誰性交,稱呼濫交為剝奪女性自主✔
呢句 statement 係正確
而下面句 statement 亦係岩既
所以根本無問題發生 結論咪各有各精彩囉
所以用呢個point去指出男女不公係不合邏輯

仆街高汁討論無人參與?

個人立場,如果做雞有問題,做雞蟲都有問題。
偽女權主義者/港女立場:做雞無罪,搵錢有理,捍衛身體自主。男人叫雞就係父權壓迫,係雞蟲。

你呢個立論同樓主個point好似有少少分別

成個女人咁

女權就係屌緊你

咩叫成個女人咁

淨係呢句已經奶野

大學生佔中講自己點樣買唔到樓,批評共產黨,而唔識捉緊中港機遇, 枉讀大學

咁又點? 幸福永遠係自己爭取, 唔敢出聲俾人當狗咁踩住上係正常, 但我唔會甘心

就係你呢啲人, 定義男人應該要有氣度, 定義乜嘢叫氣度, 男人又要乜乜柒柒, 先會拖低整體利益

成個女人咁

女權就係屌緊你

咩叫成個女人咁

淨係呢句已經奶野

無文化真係好可怕
睇完第一點已經即刻正皮
男人老狗流馬尿呀

係唔係男人黎架

係時候趕paper, 巴打們頂住先

成個女人咁

女權就係屌緊你

咩叫成個女人咁

屌緊我乜野,女人就係咁八婆咁鍾意屌男人呢樣嗰樣嫁啦,所以男人就要學佢地屌返佢地轉頭?成個女人咁
其實上面駁果d全部都係捉緊叫雞呢個咁有爭議性嘅問題講,可以講到佛誕都未完。根本其他項都駁唔到,係度兜圈
女人係雞係公廁!
女人係攞著數既時候永遠唔會講女權,唔會話:「我唔會要你地男人比既野! 我自己會靠自己去獲得呢樣野」呢d說話
但一遇到對自己利益有負面影響既事就會拎女權做擋箭牌
[quote][quote][quote][quote][quote]-女人有身體自主,不限與誰性交,稱呼濫交為剝奪女性自主✔
-男人運用財務自由召妓,會被標纖為「雞蟲」、「有性病」、「污漕」❌

以上依point其實唔啱,社會傾向唔幫女人,會俾人話臭雞同公廁多於講咩女性自主

比樓主搞到分左心岩岩思維亂左
用簡易邏輯推理:
given 叫雞 係有問題
咁樓主第2句 statement 已經係錯左 被標籤為雞蟲 係無問題 所以呢個point不成立
given 叫雞係無問題
係叫雞無問題既情況下 同理 做雞一樣無問題
所以
女人有身體自主,不限與誰性交,稱呼濫交為剝奪女性自主✔
呢句 statement 係正確
而下面句 statement 亦係岩既
所以根本無問題發生 結論咪各有各精彩囉
所以用呢個point去指出男女不公係不合邏輯

仆街高汁討論無人參與?

個人立場,如果做雞有問題,做雞蟲都有問題。
偽女權主義者/港女立場:做雞無罪,搵錢有理,捍衛身體自主。男人叫雞就係父權壓迫,係雞蟲。

你呢個立論同樓主個point好似有少少分別

總之造成妓女嘅出現男女雙方都要付上一定嘅責任
若果無市,何來有價?
反之亦一樣

大學生佔中講自己點樣買唔到樓,批評共產黨,而唔識捉緊中港機遇, 枉讀大學

咁又點? 幸福永遠係自己爭取, 唔敢出聲俾人當狗咁踩住上係正常, 但我唔會甘心

就係你呢啲人, 定義男人應該要有氣度, 定義乜嘢叫氣度, 男人又要乜乜柒柒, 先會拖低整體利益

唔關事,就係因為男人所以先使理班八婆講乜,成班男人喺到圍爐講女人嘅不是,柒撚到呢
其實上面駁果d全部都係捉緊叫雞呢個咁有爭議性嘅問題講,可以講到佛誕都未完。根本其他項都駁唔到,係度兜圈

無呀
其他point未諗到點駁好
咪捉下d垃圾 point 拎番士氣先囉

駁唔到

唔關事,就係因為男人所以先使理班八婆講乜,成班男人喺到圍爐講女人嘅不是,柒撚到呢

冇圍爐, 我會派埋傳單, 正面開波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞