[置頂] 其實女人根本就唔係要男女平等

811 回覆
4354 Like 140 Dislike
女人一出世就多張八達通,梗係持勢凌人啦。係男人就唔好收八達通
同女友鬧交
女友永遠立於不敗之地
就算道理係你果邊
佢只要一句:
下下同我講道理做咩,做咩唔氹我

咁男人就處於絕對捱打狀態
被屌完仲要請食飯、送禮物、被體罰
再永遠無限loop

以為訴諸情感大晒
其實根本就喺到無理取鬧 自以為是
間唔中適量就話姐 下下都係咁同個細路女有咩分別

最慘係某啲page竟然鼓吹哩種態度

例如啲垃圾語錄 大大與小妹
啱,個個都正臭閪 閪攞黎屌唔係攞黎娶㗎
港女雙重標準同連登仔雙重標準有乜分別?

係連登, 男人有著數咪又係父權主義, 女人就係雞係公廁

不用分那麼細 我們都是香港人

度度都有雙重標準架啦

香港個情況好玩在唔只係個人層面互屌「平權」

係你升中讀緊書已經無視科學現實,強行玩男女學額分配嘅平權

然後攞左優勢嘅某群人仲係覺得個社會對你好不公果度先犀利

Well,好彩我2000前已經上左中學......
駁唔到
一邊上連登發洩一邊諗點樣扮死狗氹返條女

做男人做到你咁撚無專嚴,飛撚左佢,一係兜巴打落佢到,話俾佢聽邊個做主

做男人做到你咁撚無專嚴,飛撚左佢,一係兜巴打落佢到,話俾佢聽邊個做主

講你就凶狠
真係咁把炮洗撚開呢個post咩
我哋理應站在弱者一方,保護弱小,但今日女權已經如同癌細胞一樣,威脅社會運作,女人憑著「弱者」所得到嘅利益及權力,已經超出上限,男人已經好似溫水煲蛙一樣成為新嘅受害者

根本將女權主義無限伸展
只有女性平等
沒有男女平等

講你就凶狠

我gay 所以我先睇得清女人係一啲好都無
true
樓主好認真,睇黎真係好仇女
但都有道理

樓主都係講事實啫
唔通話樓價貴,又係發窮惡咩?

講你就凶狠

我gay 所以我先睇得清女人係一啲好都無

我係泰國有樓
打算娶泰妹 聽啲過咗去嘆世界嘅老闆講泰妹又肯做,又捱得,又體貼

唔好話泰妺好多做雞 你望吓出面ptgf啲post
人妖我都唔怕,最怕娶著個閪女人
雖然擺明係一碌鳩打一船人
但請班女權分子好好反省下
果批害群之馬乞人憎既程度,係足以比人地標籤為全部女人都係咁

累街坊
猛鳩feel
一早講左香港無男女平等
只有一班女人用男女平等黎做借口用黎間接搶劫

這就是港支黑奴了,二等支那人
-女人分手,出軌,因為男人差,令女人死心

朋友會話寧教人打仔莫教人分妻,所以會同個男人講接受佢咁啦,但明知個女人心已離去。

-男人分手,出軌,等於賤人,不可追究女人做了甚麼

朋友會話,一次不忠百次不用,飛撚咗佢啦,你值得擁有更好的

支那女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞