教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
聽講個垃圾呃錢輝係停考前嗰排合格率超低
咁揸得好同埋pass 都已經係好唔同
可能佢有教啲特別嘅技術,安全d,sell 嘅着眼點應該係呢度,尤其係26出街搵命博

要平同埋淨係想pass 嘅應該唔係佢target group
黎緊想報路試 咁報邊個好?
我pass果間
自咖,價錢合理
Pass先post相,好正常
有個frd跟過佢肥過,跟住同其他師傅
佢話條友無乜特別教技巧,同埋堂堂唔同人教,d人教既野又好唔同,佢話比佢玩撚死,成日拖時間
佢一轉返去天光道跟某位師傅就pass
堂堂唔同人教先死
某幾個教係有心既,不過都走晒。
呃錢輝Facebook行為越來越女人,學Brian差教KOL宣傳,但係取經自女性既KOL

試想下,尹光咁既樣,女人既撫媚,嘔唔嘔心先?

大家好,我係有jer既Miss Fai
咁樣都有得吹奏學車唔為pass,係咪要學埋人生大道理,失敗乃成功之母,你每次肥佬都同成功行近一步,btw記得準時再交過學費
再樓上果位,你考DSE係想感受一下公開考試既氣氛?
Miss Fai, 佢係成日強調駕駛態度,但係佢present 駕駛態度係每之上堂一次,每次都講45分鐘,內容都係一鳩樣。
次次出完車就放大你既問題,之後用傍敲側擊方式咁同你又駕駛態度45分鐘,最慘係你領悟到,一齊學果個領悟唔到,又要等Miss Fai 用佢傍敲側擊式點醒佢。
大佬呀,做咩要陪佢一齊聽呢。
等齊人上堂10min, 出車返來20min, 黃格15min, 望遠視點15min, 行車距離15min, 衝唔衝燈15min, 讓路15min, 自己做掌上壓3min, 睇人做掌上壓3min

岩岩好111min
過咗咁多日而家先得186like
學26要880
咁佢最後有無放出黎
拿無人想知呀,唔好扔出黎呀
真係好撚柒
垃圾真係垃圾
dklm brian差
佢 YouTube既新片
會叫你禁下面條link, 我會主動聯絡你
同brain差一撚樣口吻
變撚左 Brain 差,笑撚死
無生意無到要搞呢d野
究竟係真黃定扮黃

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞