教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
邊個教46收880?
而家學46公價280-330一節,即係最多都660,可想而知條呃錢輝食水幾深,學26貴過46都係第一次聽
條友真係cheap 到無倫
我係天光道學26嗰陣,個導師都話下一節無人學,比我可以遲5-10分鐘返黎,成個天光道我諗大部份都係咁,根本呢啲就唔會計較

屌佢老味呢啲舉手之勞呃錢輝就要賺埋個雞碎咁多,20蚊都要掠埋,cheap 撚到

大家諗下係咪再去大球場比佢呃錢啦,呢啲根本侮辱緊學26既人
所以咪要買幾部車之後出學保,然後就可以開檔
20蚊十分鐘
洗唔洗計住計住
好撚肉酸
屌佢老味啦,我肯定任何一間教26都唔會計較個5-10分鐘,呢條仆街真係肉撚酸,隻眼好似剩係得錢

連登吹奏效應開始嚟料
所以真係唔好再吹奏任何人
認住衰嘅避開就算呢啲野連登一捧就死
人紅自然多是非
淨係一開頭俾錢,攞車,消毒都用咗我10分鐘啦
平時落堂又會早少少嘅人揸返架車落去泊
根本110分鐘上唔足,仲想我比多$20
Brian 差首徒回應
咁有理想就唔好收天價啦
算啦我都唔係咁鐘意做狙擊手
預左用成皮野學電單車就搵佢啦
你會跟到一個好有理想、好偉大、好犀利、講解好詳細、好受人尊重、收得得好撚柒貴嘅電單車師傅
自由市場一買一賣都係自願嘅作為網民就盡哂責比哂第一手學車感受你做參考㗎啦
跟Brian大師係有理想啲係唔同啲嘅
呢個屌輝po仲多人過隔離26交流
垃圾,將啲歪理合理化,藍屍寫野真係咁上下

講真,咁唔care ,做乜要回應?好驚無哂生意?
仲要佢個post下面成班打手留言

呀係,嗰20萬包埋既,包埋facebook reply 都幾抵嫁啦Brian 差收得你算平,20萬包咁多reply
真係唔好再捧,記住剩係講中伏既公司,其他都唔係三大毒瘤既都推介
佢回應果兩點我都同意既,但係有以下問題
能力達標既定義係唔係真係咁嚴,你得都話你唔得呢?
導師堂收貴D好正常,但係佢既導師堂貴人地既導師堂一倍又點解呢?
今日我打咗去駕駛學院問,駕駛學院無1對2
不過有1對1,最低消費一堂 $1470
$880 55min??
唔怪之得搵唔到幅圖。
駕院個package 係一班人上,4-5個人,你加堂就係1對1

但拎駕院比係唔公平,雖然你跟呃錢輝學個總數都係差唔多(駕院一萬多啲,呃錢輝都係一萬鬆啲,但有師兄係呃錢輝到用左16000-17000,但唔好忘記駕駛學院係有私家八字場同埋私家路線)呃錢輝收咁多係因為迫你狂上導師堂,有好多上左3-4次導師堂已經好有信心自練既師兄,因為過唔到佢所謂的『評分』都冇得自練,咁你話佢唔係掠水係乜

講返轉頭,要比較搵返一眾街校比,佢係比一般街校貴一倍有多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞