教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
真係CLS,連最具規模既駕院都無話咩夠分先可以自練,係友仔為掠水可以巧立名目

根本要自己練下先可以操熟架車,下下有人旁住,點會揸得熟,條友真係on9到爆
大約240-280 兩節啦
都係呢個價左右,有d 公司d車係幾好質素添
輝蛇d車既質素就,我覺得好過貴記d牛肺既
駕院路線特別易
私家8字
車殘極有限
一條龍代辦曬所有文件手續

呢d咪價錢貴左既原因
我都係$540一堂 好彩年頭pass左
導師堂真係講得太多 講黎講去都係果d
講完都落堂 練都冇得練
唔關事,係呃錢輝跟左Brian 之後瘋狂加價,而家大部份公司(除左3大毒瘤公司),都跟得過既
個問題係,跟輝蛇仲貴過駕院

咁我點解仲要比貴d考條再難d又經常塞車極多死車既路線?我去鴨駕考唔好?仲平d喎
我果時跟KK,毒瘤之一?都好彩無不快事發生過
除左上面話遲到仲衰啲咩
佢係LK果陣個朵都臭臭地㗎啦
好同意 講完唔俾多d時間人練下feel下個感覺同實踐根本就講完都冇用
無錯,貴過駕院仲跟佢學肯定傻仔黎
遲到都夠衰,你諗下你排左年幾考路試,點知因為條仆街遲到累你要排多成年,你會點
呢排見佢FB都有帶D學神週圍去,係吸引既
貴記唔係有時帶下咁簡單啦,係每次都要帶

輝SIR每行完一轉都會同你REVIEW,係唔係DUM波鐘我覺得兩睇
貴記條撚樣直頭REVIEW都無,淨係屌,問佢夥又屌你唔好問,淨係聽佢就得,真係ON99。除左真係BUDGET有限,唔係真係唔好受貴記條撚樣氣
三大毒瘤26公司無需要各自比較,總之大家都唔好再中伏就ok
全世界屌到仆街

同Monkey一樣
跟足佢啲安全揸車方式加埋一定揸正中間唔比人超車,我幻想到應該拉龍拉到仆街
以前大球場學van練泊位時成日見到佢,當時覺得佢team人教得幾有heart,見佢都有用fb/ IG搞下宣傳,以前宣傳貼地好多。
岩岩上佢fb, 好明顯想塑做明星光環,但都要你個人掂先得架,睇返拜仁差fb個live, 完全係一隻冇自信既綿羊自己送入狼口。你話業績升200%,喂,有冇分析過外在同內在因素,呢幾個月幾多人話要考26想多個技能搵食,同埋之前停左考試咁耐,恢復考試多返人學車咁一定升啦⋯⋯
都係嗰句啦,做教車既,你有料D學生自然幫你宣傳;你冇料既,就算你俾左廿萬俾人教你提升乜柒宣傳/管理,你所回報既都只係短期。

輝蛇,踏踏實實做人,回頭是岸呀⋯⋯
仲點回頭,個朵已經臭哂...
女學員洗唔洗做
健身 健心
佢youtube d片可以睇下既

幫襯就無必要啦,因為睇佢youtube d片就夠哂
染得上傳銷佬通常都冇得回頭
人生中遇到過染上傳銷的人由知道果刻都唔會再有聯絡
睇來可以唔駛考慮佢,都已經唔係錢的問題了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞