教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
輝sir 880蚊教一堂車

出面公價400幾,佢足足貴一倍,就係自從跟左Brian 之後
題外話
教26其實係咪有3 22牌
再買幾架125車仔連學保就可以開檔
係,屌佢老味,假撚到仆街

所以佢遇到啲藍屍學生好開心,終於可以一齊屌,唔洗就住就住
老實講,考試計駕院真係貴小小學好過,易合格d
最多p牌先補鐘
400幾一節,一堂最少兩節

全港都係咁計法

其他教車公司係200幾一節
佢d導師教得好過佢本人 條仆街勁冇耐性 教個斜8諗住你一步登天
好彩通常跟個好有耐性導師
屌唔撚係掛
但其他呀Sir應該真黃喎
路試 係
強制試就唔同 不過強制試你得香港駕駛學院可以報
所以搵個有牌既教你都可以
其他可能係啦,有啲導師好撚過條輝蛇啦

建議真黃嗰啲去第二間教或自立門戶啦,條輝蛇都鳩鳩地
好似都走咗幾個
收得超貴,教得差,跟Brian,扮黃,以為自己名師
以前果班真係教得好架,但條仆街輝sir跟左Brian車後就係咁加價,供養Brian車,但對自己d阿Sir就無任何表示,搞到教得好果班走曬,而家果d真係無經驗又教得唔好。
如果考大球場出面有$200 一節的嗎? 我上李健睇又唔覺佢有放只考路試的駕錢
自己出車練好過 冇12牌另計
可以報佢重考路線課程
要加導師堂或者自練堂可以再加
即場俾錢或者買一個plan
真心問Brain成日話輝蛇係全港最top嘅電單車師傅,有無數據可以支持到先。如果無嘅,姐係呃人啦。
所以我咪話其實輝蛇合格率得5-10%囉,根本就冇公佈過數據
如果跟輝蛇學,係仲貴過駕院輝蛇要17000,駕院包哂最多一萬
年半前跟佢1takepass 導師$500 兩個鐘
未跟Brian 前既輝蛇仲算正常導師一個
萬七蚊考個26牌on唔on9咗啲呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞