教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
甩P就可以做導師,真係CLS
大家小心,你比$860一堂教你果個可能早你一年考牌嫁咋

如果你想加入我嘅團隊,發展你嘅事業,一齊創造全香港最優質嘅電單車課程,請你仔細睇真啲有咩要求喇:
(1)💡電單車導師💡 #無需教車經驗
我想你同我一齊成為最Top嘅電單車導師,所以我會俾返相應嘅回報去鼓勵你,等你可以長遠發展事業,教車唔只係職業,更係一份專業!
👉輪班制,多勞多得,如果OT有補水
👉 要係已甩P,係輝Sir學生更佳
👉對電單車要有熱誠,戶外工作會好辛苦,有心理準備
👉我對教學有好高要求,如果打算求其打份工請唔好搵我
👉如果有興趣,請立即私訊我
智障唔好周圍講
願聞其詳
我唔記得左有個同我幾好傾既叫咩名?高高地膚色比較黑,好似係叫阿聰但係佢唔肥喎?如果有巴打認得佢有無佢聯絡方法?想搵返佢吹下水

另外有個兩隻手臂炸晒紋身既都幾nice,但我學已經係兩年前,唔知佢地仲有無教?果陣仲係收250一節
係咪戴眼鏡嗰個
好耐之前
跟過公仔學過兩三堂 真心係幾好嘅
btw而家成日見輝sir搞埋啲學仔團 好似走火入魔咁
以為自己真係名師嘛
唔係有無戴con我就唔知啦
咁敎電單車真係冇乜技巧
七成靠自己,練好定油就乜都得
邊個係
問題係跟輝蛇要跟佢個評分先可以自練
未夠分就慢慢課金上導師堂啦
堂堂都唔同呀sir上嫁,個評分隨心俾你嫁
見到,估唔到前導師都屌

所以好明顯呃錢輝真係好大問題
考DSE都有marking scheme 丫,佢地啲評分,亂9咁評,根本睇你有冇錢繼續課,你有錢課,佢咪比低分啲你,見你無乜錢,咪比你自練一下

所以佢地一開始會問你做盛行邊到返工
似係Brian教路
搵你既target customer
都似係,20萬就係教呢啲
我都係苦主,已經係重考(幾年前唔合格,今年考返),想自練攞返揸車感覺,就係越緊張過唔到佢評分,而家又肥左都唔會再搵佢啦!
輝蛇心諗:

連登仔明白嘅唔好學26囉Quit 26囉你成日都會見到我㗎btw因為我有好多budget喺度賣廣告btw 連登仔我比一個建議你唔鍾意quit左26佢得唔得o5ok?你知唔知有幾多26靠我地依啲專業導師教車啲26先可以生存到你知唔知道丫連登仔得唔得兩種野姐就係唔鍾意嘅quit左26佢因為我可以guarantee一樣野你會不停見到我嘅唔好問啲咁幼稚嘅問題我唔知我啲廣告煩唔煩我自己都覺得煩因為我成日自己沖涼嘅時候呢都睇到我自己我自己都要skip自己因為當你睇夠5秒就會charge我啊嘛咁我嗱嗱臨快啲skip咗佢冇話你呀我都skip到手軟但係點樣你識唔識教26呀點解會一個名牌人走出嚟因為多人識呀嘛係咪?如果你唔明白呢個道理我相信你唔係點揸26嘅人嚟唔識嘅可以學得唔得兒登仔唔鍾意26嘅可以唔睇扔咗架26佢好唔好呢一個係Uncle 輝 俾你嘅建議you don't like it quit it don't complaint唔好喺度
等緊睇VFR最新情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞