教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
又唔見人屌鳩駕院收得咁撚貴,堂又少,收得貴,野又學唔到,自生自滅,坐私家車尾行路線都叫一堂,態度又西。駕院仲要紅底!

反而輝 sir 明碼實價,教得清楚,一對二教,真係學得識,慳返時間,肥少次都喺返到。
邊度有得學牌租車練
好耐之前係駕院學都係7000搞掂
香港傻仔錢真易呃
K and K 都800蚊一堂
年幾前學$600都唔使,仲要嗰批導師好好多,宜家嗰啲
quit moto 囉
$880咪收平你
專業電單車師傅輝sir最新價錢係$980
佢海鮮價黎
每時每刻唔同人價錢都唔同
仲要堂堂唔同師傅,同一時間又要過到佢評分先比你自己租車練
嗱提就盡提㗎啦想學車嘅朋友,仲要去比佢撚狗咁撚唔好怪連登無提過
去駕院無咁嬲
有信心就自生自減plan.
搞唔掂先加多幾粒鐘
想問大球場除左輝sir仲有邊間選擇 想租車練
此立其正名:「brain差」
學電單車只要唔係三毒K&K, 輝sir同貴記全部都可以一戰
口碑好少少有傑師同自咖遊,想自己瘋狂揸就李健
盛行? 呃到錢果隻盛行?
財務自由課程昆左幾多人水 個朵臭哂架喇喎
打手出現?
都唔差左開埋名佢其中一個happy蛇
上堂淨係食煙,講野又廢淨係話你唔好
點樣改又講唔出🤣

如果佢既導師質素都無保證就唔好收咁貴
好果班走曬啦
對住個傻既點頂得順
點解比20萬 brian差?

冇睇過brian差d片同廣告
係邊到睇到佢俾左?
好在個時冇跟佢
駕院168一節,到底有幾廢先要靠on9名師26一向都係靠自己練,唔明點解要比錢人賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞