教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
Marco Yip係唔係新阿蛇馬高Sir?
下?!都係藍屍?
睇見都想嘔
佢呢排一定好得閒!係咁出post 想洗底咁
佢唔係改,係扮
總之扮黃真係底線,呃緊手足錢真係罪無可怒
屌 都唔係叫Marco Yip
佢隻🖕🏻好礙眼,睇嚟要搵差哥上堂學下PR
呢下擺明跟呀拜仁差啦
佢用華為架
邊到有iphone
襯返佢啦,死藍屍應該用返支那野
其實極度懷疑點解佢上堂只收現金,除左一開頭租車考試費可以PAYME,其他堂只收現金,不設其他支付方式
一黎方便報稅啦,你懂的
二黎就係無單無據既情況低下,好多野都無辦法證明到有交易協議,例如你炒左佢架車,佢可以屈返你錢而佢唔報保險(報保險會扣NCB),因為佢可以話同你無簽過協議,亦都證明唔到你比過錢(因為比現金係無單無據既情況底下係口同鼻拗)

收據佢就一定唔會寫嫁啦,所以強烈建議仲焗住上佢堂既師兄比錢個時錄音又好,拍片又好,錄低你比錢個一刻,以證明你地有交易協議
不過最好都係cut 9 哂d堂算
呢個亦係大公司同普通細街校分別,仲要輝蛇呢d連舖位都無既所謂公司,分分鐘連商業登記地址都無,有咩事上黎係幾難追討

唔係叫大家一定要揀駕院李健呢d大公司,但至少揀返間有舖位有地址既地方學26,始終租車考車係一門要互相有合約條款保護既活動,特別26自己揸(話就話佢狂屈導師堂,但假如你上緊導師堂炒左落人地架Tesla到,你估個導師會幫你賠?佢唔報保險你比墊低費都幾萬),無事就無事,一有事上黎,無舖位無合約連點證明有無交學費既情況下會好麻煩
你乜都爆哂出嚟人地仲點撈呀
比錢聽導師講 我寧願睇youtube
你估仲係以前資訊缺乏年代咩
又貴又冇保障
鋪位都冇
比貴錢做pushup

d 學車仔又中意玩造神計劃
普通教車佬都吹捧到kol 咁
咁始終都要有個人喺現場睇住你揸會好啲嘅,可以即時比到意見你,唔使估估吓,但當然要搵啱師傅啦
留名等睇FB出解釋文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞