教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
297 Like 8 Dislike
仲貴過學拖頭,重型
捧殺
因為貴叔係街師傅,不是學院自己師傅黎,我都多得佢先pass
880 學渣坦克呀
輝蛇屌走咗幾個助教啦 KLMCF
係 好心佢啦
學仔手車已經唔係掂
仲要玩到串晒 遲早學禁
是威的 有前途
咁你要諗下點解有私怨
世上没有無緣無故的恨
考試同真係揸唔同
唔行正中間 啲DC9真係會過你
你行正中間,DC9一樣會過你
班護航友講唔到明碼實價呢個point ,而家全部轉左用免費調堂呢個point 黎反駁偽黃

講幾多次,上年遊行,半個港島封哂路咁濟,你點學佢點教?唔通收你錢叫你改堂?比你都唔濟啦

佢嗰排係無左好多生意,個個最旺既星期日都遊行開花咁濟,所以佢之後係藍屍面前係瘋狂咁屌
班學牌團拉哂龍嘛入石澳條路
好似比人影低擺左上小心駕駛group
可能上面有d師兄一出黎已經黃,所以佢都醒水,唔會亂講野
如果你平時唔多出聲,而咁岩跟你一齊學個位是藍屍,咁就大穫了,你會聽到d對話有骨的
有時冇位就咁泊試場門囗添
民安隊免費學
唔係掛 考官渣zero 公升車都唔夠抽喎
班白痴仔on9啫,學車要做埋掌上壓哩啲多餘野,學生做錯野唔滿意阿蛇你不如大大聲直接屌佢老母好過哂人學鐘時間!下次罪你除底褲你又跟住做呀?
一個所謂自稱「專業」既電單車導師竟然連一間自己舖都無,所有車泊街泊非法,d車日曬雨淋,連維修抹車都做唔到

大家自己諗一諗係咪要跟一間無舖d車日日泊街仲要收得全港最貴既公司去學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞