教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
前排跟佢pass左 1堂兩節660$都叫仲可以接受
依家見佢加到880$ 真係介紹比人都費時
同埋上輝sir 講解時間會比其他sir 長

佢入面另外四位都仲好過佢
其實講咁多有咩用,26最緊要實戰

不過其實可能佢想慳返啲油就真,熄匙停係到等佢up同叫你做掌上壓
做到你手軟自然揸得閪
之後再乘機屌下你叫俾補鐘
突破盲腸
咁我又無做過掌上壓 up幾句條路岩岩有咩發生都正常

但輝sir up 得特耐
屌你啦佢個網頁同WhatsApp 約時間條友都無講過要導師批準先比租車自練
明碼實價又唔寫埋呢d潛規則落去
上堂價錢唔問唔講,死都要收現金用黎逃稅?
唔到落堂都唔知,原來導師堂唔係自己選擇
係逼9你上。呢個做法係咪好有問題先

同埋貴,我開頭諗住支持同路人先搵佢
知道個價錢貴都照上支持下
點知你條仆街扮黃呃客呢樣最燥
條仆街跟本昆水
岩岩睇返4年前高登d post
原來條友以前叫做易拉架賤輝,個時就咁擺個易拉架係大球場,仲要係出名教得好又夠平
估唔到4年後會變左全港收得最貴、教得最搵笨、最不切實際既導師
其實如果佢一路正常咁教,唔跟Brian做埋d無謂野,靠口啤收學生
相信佢起碼唔會好係而家咁劣評

人都係貪心累事
其實條友係咪無舖頭嫁?佢d車夜晚擺係邊?
我上佢個網見唔到有地址,到底有無商業登記?會唔會有逃稅成份?
響呢個post 度
無畀人提過話任何好既教26 學校
反而係好事

完全驗證no news is good news
佢咪將啲車泊哂喺骨位度囉,真係停車場錢都慳返
Agger 做多咗令人反感
睇黎真係要問問稅局啦,佢仲話呢幾個月200%增長
如果個個交現金,佢都可以報少好多喎
真係CLS ,租舖支出都冇,竟然可以收咁貴

無舖,佢啲車點樣可以維護得好?仲話自己「專業」電單車導師
無自己基地,架車壞左、鬆左極力子都未必有得即時整啦
講起個垃圾Harry Lam
離地撚想威水
(睇佢部on9車都知乜事,同馬騮應該做到fd,一撚樣)
吹水區好地地
明明投票都出左結果係可以講政治
怕人流失就開多個gp唔講政治

而家secret仲爽
完全係佢一言堂
順佢意既就post得
逆佢意既唔post
全部貼文保證審查

不如交待埋點解踢走海鮮呀?

你個fb gp上位喺因為ibike廢
同樣你收皮都絕對容易

Btw,皮包鐵你個討論區就算9數啦
新手網站就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞