教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
係呀,其實間間都係咁
嗰問題係人地package 講明幾多堂導師,幾多堂自練,係一個package 咁比錢

但輝蛇係佢主觀地判斷要學幾多堂,根本就無底深淵,呢個租車費係燒錢既開頭
佢咁樣做就唔啱喇
一開頭呢個po啲打手仲話佢明碼實價,學幾多堂導師堂都無得揀,咁都叫明碼實價?

明碼實價係講好幾多堂比幾多錢,唔係無底深淵咁上導師堂囉
拿,話佢黃嗰班出黎睇下啦

佢啲藍屍學生已經一齊屌9手足啦

黃?底褲黃?

陳雲弟子?
等大家睇清楚所謂既黃係會點?

咪會like d 屌鳩手足既留言囉

比心心添呀

屌你講呢句真係好有共鳴
果時佢就係話新年後加價,
即刻PAYME考試租車費比佢,
之後咪又係$420/堂,
仲要最後冇送到一節自練堂比我
好L柒
扮黃真係好仆街

堂堂正正做藍屍都冇咁仆街
又要食兩家茶禮,又要屌鳩手足
係,藍屍自然反應
尋晚kelly鬧得我好啱啲fd
我真係好想睇下啲打手話佢黃係邊忽黃

平時教車屌鳩示威手足都叫做無錄音證據
同龍心一齊拍片都算
而家白紙黑字去like 段屌鳩手足既reply!?
仲話佢黃無撚野下話
真係枉之前咁多師兄係連登推薦佢
真係愈諗愈嬲扮黃扮到咁cheap
我係佢學生一定cut鳩佢堂
佢係藍既唔該剩係做返藍屍生意
唔好扮黃唔好食兩家茶禮仲呃鳩手足錢
有好多手足失業好慘諗住考個26做下外賣,條藍屍輝就想掠到人地山窮水盡
仆街積返d陰德啦
傑師教打8字係幾好

起佢度一take pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞