教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
https://www.facebook.com/watch/live/?v=1640314409440568&ref=watch_permalink

仲送左部相機比BRAIN
佢份人咁度縮 點會咁做
屌佢,呃埋呃埋又進貢比Brian
下個post 呢啲仆街行為真係要置頂

dklm 收學生咁貴錢,就分啲比Brian
頭先練車見到條友勁似呃錢輝,身形又係瘦蜢蜢
好頹咁坐左係掃桿埔路試出去個路口到
掠埋掠埋咁多錢,要送相機比佢師傅Brian 差嘛
下次再加學費!就可以送鑽石啦
我啱先都見到佢喺部貨van隔離涼緊冷氣
停車唔熄匙,自私L
問緊運輸署,睇下係咪授權左比輝蛇
第二個可以做,第一個好似誇左
我比較慈悲為懷,比少少時間觀望下有無改善先啦
有心學嘅,一google佢個名見到呢個po,或者連登仔女嘅生意佢已經可能無左好多
「我感覺brian sir係特別關照我嘅...」
屌你老尾咪撚戇鳩啦
開始覺得輝sir係堅傻仔底比brian昆
其實以我所知 佢以前正常個陣都已經搵好多
一個月十萬應該真係有,因為之前大球場個邊得佢一個私人師傅(依家唔知)
同埋佢真係好多學生
所以其實佢正正常常咪幾好,講真feel到佢個人其實心地唔差,屌你輝sir見字立即脫離Brian 啦

利申 非打手 幾年前學生 都係靠佢先有26牌
我輝sir 同k&k 都跟過
只能講k&k 條撚屌仆街過輝sir 好多
每堂都起碼遲3個字要你等
係老遠拎車揸去考場練 練完又幫佢揸返去老遠泊
教又教得唔好 hea 到仆街
但佢d 車係幾好揸 同埋平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞