教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
好撚似,個輝蛇就係咁

最搞笑係遊車河團,要比學車錢同佢去食成一個半鐘tea

即係您揸去食tea 再返黎,就當一堂啦,盛惠860蚊,未計下午茶價錢,同埋要夾份請埋輝蛇既錢
因為46既碌唔係行中間,而係行兩邊,日積月累,中間會無咁平坦同埋多起伏,所以最理想係跟番46個碌既路線行。
真係搲哂頭。
駕院紅底、壟斷、政府包庇俾塊私人靚地、可以濫收學費、師傅人工被剝削,低到喊,套餐課程堂少,以為上完堂俾幾千蚊就考到個牌、結果係自生自滅,咁多衰野唔去屌
仲貪佢有私家場,路線容易,好應份收得貴。淨返啲好難考嘅街場,俾班街師傅爭餐死。仲大大聲話,學電單車全靠自己。紅底架屌,幫襯駕院同幫襯美心﹑富臨一撚樣!仲好意思講出來!
我領教過駕院嘅堂,真係喊出來,上哂堂都唔知做緊乜。錢就洗左,野又學唔到。
有師傅俾心機教,諗哂方法,軟硬兼施,希望你記得啲動作,又唔洗套餐捆實哂,你叻嘅上4節就去考試都得(同駕院個PLAN一樣,得4節導師堂,但有幾多人真係搞得掂呀?)。
反而屌佢扮黃,收得貴。大球場咁多師傅,你唔一定要幫襯佢架,有得你揀!
其實輝SIR俾左20萬俾BRIAN差, 同佢教學教得好唔好,無乜關係~

申利:輝SIR前學生,已合格,真係好撚憎駕院,寧願幫襯個肯扮黃嘅師傅,都唔想俾一蚊駕院賺~
連支持佢既人都話佢扮黃,可想而知佢都扮到幾出面
報街校/駕院,電單車路試大部份都係包4至6堂…導師堂,其他都係自練堂

不過要私教要過佢個考試,考到先可以租車自練,就有點那個(重要成日唔同導師…點知你咩進度)睇落似dum導師堂鐘錢多,重要唔係平!

不過有d人係鐘意,有人睇住自己渣成點!
其實係屌佢扮黃?收得貴?
定笑鳩佢做BRIAN差學生做SALE屎?
重點喺邊?
開頭諗住輝sir 》之後諗過李健 》而家決定貴記
再到時睇下出唔出去,上下其他導師堂…返去自己再練

本身都有fd 有牌!都有fd準備考路試
有咩到時都可以問下
人哋明碼實價
又逐堂計錢
有人肯俾個價錢有咩問題??
錢好搵嘅咪多人落場競爭囉,教電單車好似唔洗牌??
教26唔洗
笑到hihi
原來咁多想學車嘅寶寶唔知大名鼎鼎嘅Brian大弟子輝sir嘅事,我盡能力歸納一下啦利申輝sir學生

1. 收費唔合理
講緊唔係剩係係貴,而係佢要你過佢個評分先比你自己租車練價錢係差幾舊水,而佢係迫你keep住上七百幾八百兩個鐘唔夠嘅導師堂。講返貴,有巴打跟佢學左萬七蚊,自己諗

2. 上堂浪費時間
一堂110分鐘講多過揸,考試路線最多揸兩三次,未計塞車做掌上壓,揸一轉之後講解時間可以揸多轉

3. 堂堂唔同導師
又要密切留意你進度又要堂堂唔同導師,都on99
個個都唔知你上一堂學過乜點知要教乜莫講話評分,分明係隨心亂鳩咁嚟

4. 「專業電單車導師」
即係咁,包裝下無可厚非,但攞呢個所謂銜頭嚟收咁撚貴,我不如報駕院。認真,撞手神,佢睇你唔順眼一路比你低分真係會貴過駕院坦白講作為學生,係有啲嘔心可能係Brian Cha功力啦

偽黃呢啲唔評論啦無得驗證,但以上睇完,你有閒錢又多時間,好熱愛聽佢啲阿sir講解多過揸車嘅,熱愛做掌上壓深蹲嘅,歡迎報名跟輝sit學電單車

不過謹代表本台向各位寶寶介紹學26三毒:
比大家做參考
遲到K&K, 呃錢輝sir,帶老母學車貴記

樓主有興趣就pin啦

唉個個留言護航嘅都話明碼實價點算呃,唔置頂就係咁
定其實係死忠打手嚟
樓上都講跟Brian之前係好正常嘅,你地支持緊、一take pass個個輝sir好可能已經唔存在啦利申而家仲跟緊輝sir嘅學生
貴係貴在迫你瘋狂上導師堂過佢評分,
上堂on99講多過揸仲要做掌上壓
追po是個好習慣
我會話識左咁耐
其實都無正常過
咪就係
護航既黎黎去去都係話明碼實價
係,係明碼實價,但個價唔合理,同埋有個所謂評分制度先比租車自練係完全搵水魚既行為
正所謂自由市場,你有權明碼實價收得貴,呢個post咪有權講出個問題叫人唔好中伏囉,已經有好多前學生同而家跟緊既學生出黎指出個問題
其實仲拗個所謂明碼實價個point做乜
樓主置頂左佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞