教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
又或者咁講,跟老母貴的話,係要預咗會比佢屌,佢屌你果陣忍吓當訓練EQ

再積極啲嘅話就記住佢講嘅嘢,再上嚟搵巴打比吓意見咁囉
個問題係
佢教電單車,人地考到就同佢bye bye
就算佢俾幾多錢,用咩咩學術理論
佢都係教電單車
佢嘅收入來源就係一班要學電單車嘅人
呢班人係想用最低價錢學到電單車
就算唔同佢學,都可以一次pass
咁想問佢有咩優勢,令人一定要報佢?
自己開心就得
唔駛理其他感受
貴記條撚樣十句都唔知有無一兩句真係教
BTW,輝SIR你可以話佢收到貴得唔合理,但係明碼實價,你咁都要做水魚既,唔係伏啦
a1同傑師
問題在於學車係技術工種,唔係商業
你又無得好似補習名師咁估到題
唯一估到題個間公司叫香港駕駛學院
唔好再介紹啦師兄,連登介紹邊個死邊個

大家只要唔好搵三大毒瘤,其他都ok嫁啦,26都係主要靠自練
一句講晒,係香港考電單車牌係戇鳩
知,但冇辦法
唔鍾意呀?quit電單車囉
剩係唔比落右腳已經係on9

上年7月 cap哂全部私教 學車價錢
10月先報駕院強制,諗過報街考港島路試
見住條友加價加到咁!
而家都係考天光道…算
駕院全日時段,好似都係8千幾加埋強制…路試租車費 2千到

再買多2次鐘,好似1千蚊到7堂=2千到
都係萬4蚊左右
邊三大?
輝蛇要萬七,仲貴過駕院多多聲
唔洗咁貴,我報埋單計曬所有野先9k多d
一年加左差唔多50%
日常如果你行太中間,後面架46有咩事撞緊上來會難走?
不過我又記得唔知邊度聽人講過考車果時就要行正中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞