教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
係呀嘛
你去租單車踩,都唔會走去間無舖頭既地方租單車啦
反而學26呢d咁貴既活動會去搵街邊d教車佬租車

其實點解會咁
睇黎要問下運輸署
佢銅鑼灣考試中心係咪開左間教車公司
呢間教車公司係政府授權?可以用考試中心做地址喎
26名師喎得十幾丁友睇live

虧佢對得住個名
正仆街
醒起之前都比佢呃過鐘
叫我跟佢去個油站度入油加打呔氣
屌,呢d 唔係你自己負責?
呢個真係屌出黎
果陣封銅鑼灣 天后 封到落炮台山,
我同佢講話無車過唔到黎,講緊9:25上堂
佢叫我北角行過黎啦,因為留左車比我所以唔上都要照比錢
第一聽佢水行左2個鐘 返去果程仲要無車走

第二次又係咁講,睬佢都有味
咁賤格

咁樣入油加打氣都起碼用15分鐘啦
一堂880,咁樣15分鐘都無左百幾蚊

呃錢呃到咁
所以啲人話佢免費調堂就黃?

條友根本搵人黎恰,你斯斯文文咪恰鳩你唔比你調囉
同埋都話啲人因為封哂路黎唔到先焗住比人調,條藍屍輝都唔知幾嬲,無哂啲生意,私底下狂屌手足

藍屍輝扮黃係哄連登仔中伏,同777一撚樣咁衰
苦口婆心比左咁多建議佢希望佢有睇
26界本來就細仲要有毒瘤咪盞搞到越嚟越少人玩
應該難啲,正如比傳銷洗咗腦嘅人咁,佢係唔會醒,除非瀨咗穫甘
仲要兜左去唔知邊度我行條非考試路黎做乜?
我比錢你當我工人?
果度唔係政府地?
claim 做「私家場」黎做生意有冇法律責任?
條友點會改呀,到而家呢到幾十個連登仔講野,佢都仲係話人「抹黑」佢呀
輝sir如果你有mon po 我希望你真係回頭是岸啦,我以前都係你學生真心覺得你好架有frd想學我都介紹佢搵你,但係而家真心介紹唔落啦個 Brian cha出晒名老千黎架你唔好信佢啦,踏實啲做返自己仲好
佢心諗:我回頭是岸邊個比返個20萬我呀我唔呃大家錢我搞唔掂個20萬
太撚貴
有錢都唔撚想俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞