教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
297 Like 8 Dislike
我都覺得會有人唔肯上鏡

但佢facebook係就算唔上鏡都會話今日邊個邊個pass 左
所以呢51人個水份都幾撚勁,一倍咁濟
呢個偽黃藍屍輝今次真係拿石頭砸自己的腳
無咁多人pass 作個咁大既數出黎

專心上堂的輝sir
其實好撚似早幾年個啲人生改進課程個啲呃錢邪教
第日買野搵野見到Brian Cha真係要閃開
我知邊啲,上完一堂之後要比萬幾蚊上第二堂果啲
都似係呢啲堂,個白板係咪寫緊加價加幾多
馬嬲係咪youtuber果個
冇follow開佢衰咩
好似話係介紹人偷雞入禁區玩揚左個場而家無得玩,
手車又唔掂揸得唔穩陣又要藍絲
個po變成緊26界毒瘤討論區
我初時都因為貪佢出片密先睇馬騮,原來佢係揸藍馬騮。

在云云已篩選的留言中,
有人串佢送Brian差課程。不過佢唔知係串佢。
其實見有人話佢藍,但有冇更多資料睇到佢藍?
我都係有睇開佢同海鮮,覺得比較接受到佢地果種第一身的風格睇得比較舒服,在香港其他的睇完會覺得頭暈
k&k facebook 好好笑

原本遲到件事都沉左,點知k&k又忍唔住走去答人
今次仲搞笑,話保險11:15分到

個個問佢幾點比架車人,佢就答保險11:15分到試場

終極支那式答法大家去睇下吧

https://m.facebook.com/comment/replies/?ctoken=1311826625844954_1311965525831064&ft_ent_identifier=1311826625844954&gfid=AQB82kXAx_76_flC&notif_t=feed_comment_reply&notif_id=1596636334242590&ref=m_notif
戴返個頭盔先,都係睇啲巴打講㗎炸
不論藍黃我都少睇佢禁區單野就應該堅嘅抵鬧嘅
睇開海鮮 Ride with 皮包鐵鐵騎軒外國會睇Yammie noob
我睇台灣多
同埋我淨係睇佢啲趣事不過禁區真係幫唔到
遊行日出車 正呀條路冇人
撇除黃藍嘅問題,呢條友駕駛技術認真麻麻,防衛式駕駛防到自己炒車,另外一單比人撞到又話放過人,啲片全部都冇技術冇技巧冇營養,正宗傻仔一名。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞