教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
想知佢有咩威水史

黎緊想學26,上網又成日見到佢
佢話自己一個月升左200%,例如:上個月有6個人學,今個月12個人學,咁都係200% 我覺得呢個位取巧左。

另外有人話佢,教車有耐性,唔會亂屌人,其實咁已經可以做靚個招牌,無須係youtube開個Channel強調自己係’專業嘅電單車導師’。感覺有啲造作。宣傳係必須,但唔好over 會反感。
睇佢facebook班呀sir都唔同哂
學車果陣班呀sir幾撚玩得吹得
btw真係教得幾好
當面講?
當年跟輝蛇學車
印象中有兩個呀蛇教得幾好
不過堂堂唔同呀蛇
試過有啲野無學過無做到
佢地以為我上堂有學

原來佢扮黃 係真定假?
我睇fb以為佢真係黃

同埋學費貴撚左咁多 有啲嚇親
駕院堂堂自練 $10000 / 輝蛇堂堂導師$17000?
$800 租車自練好過,出街考就係唔想比咁貴
咪係,人哋駕院條考線又易啲!萬七蚊仲要考街線真係搵水魚
D 人話學車要罰掌上壓
當年石澳學神團係咪佢搞
萬七係因為上得多堂啫
咁公道啲講,輝蛇係堂堂導師,因為要過佢評分先比自練,但佢評分係超難過

如果駕院堂堂導師都可能要萬幾,但駕院條路易咁多,係咪需要堂堂導師?

引用輝蛇名言,你考26,係為左上導師堂定為合格?如果我揀大球場咁難考既路線而狂上導師堂,點解我唔去駕院考條易啲既路線,pass 左之後再練多啲車?
上年只要銅鑼灣有示威嗰日佢就無生意,你諗上年銅鑼灣幾多示威所以佢嬲撚到今時今日
不過其實17000 係點計出來?
佢$860 上2個鐘, $17000 就算係全部有導師都要上40個鐘,如果只租車唔要導師都要租到74個鐘

不過我都覺得佢有要求要佢認可先租車比人有點怪,但覺得佢係自己車所以緊張少少吧
有冇咁撚難過,基本上自己練多d,就得,我都係考前一個鐘先打到8字
另外,咁想問天光道難定大球場難d?
on9到震,收得貴,仲堂堂浪費廿幾分鐘做掌上壓呢啲on9野

問返佢啦,學26係為合格定為增加體能呀
可以召喚返嗰位師兄出黎,佢出現過係呢個post,佢就係萬七嗰個
我寧願俾人屌都好過做掌上壓
大球場難啲,勁多死車同好易塞車

天光道避開放學時段容易程度拍得住駕院,但如果撞中放學就難過大球場
你都係想畀人屌啫
https://youtu.be/NF8DDpBQarE
呢個?
跟佢考死得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞