教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
強制試冇個場地點教
就睇下條友最後請左咩人

又係到刷存在感
人地炒左2千幾人,佢請一個跟住出post? 攞景定贈興呀?
正想post 上黎
教唆他人無牌駕駛
考港島
之前成日見到啲人跟佢
遇到位師兄話跟佢點好點好
又咩藍芽即時通話,又拍片咁

結果:
我一take pass
佢排期重考又課金

我自己就一堂一對一都無上過
全靠自己練
見到啲人比成$880/堂
我以為輝sir教緊弱智所以要收咁貴
電單車好難考咩?我係係沙田考既,報學院
價錢又平,反正都係自己練多,做咩唔揀間最平既練
我到考前一日操車,都可以記錯路上左高速,等救援其間,瘋狂睇youtube 認路
之後唔順超,即刻買多一個鐘,第二日考一take pass
d 人 on9嘛,睇佢拍d youtube 講下野就以為人地教得好,比成兩三倍價錢搵條呃錢輝學,其中有一半都係比左Brian差
講真,我諗呢到或者駕院是但問個師兄,問佢地點打八字點認路,分分鐘仲好過比佢地教,人地都係同你同期由0到1,佢識左教你先係最深體會
但係Facebook 講到撐黃店又盛,屌佢未又係心講入面果句最誠實。

而家無恥到出$126.8睇片班。
呢啲嘢你肯去問導師佢哋就會答,點解要比錢睇
差唔多成千蚊
逐條擺上黎問都大把人答
CLS呃錢呃到咁
真係有教 坐車尾
痴撚線
呃錢呃到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞