教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
Sor $660教成咁我已經不可以接受
上咗幾堂之後即刻轉會
宜家多啊sir到我都唔知邊個教過我
馬騮發生乜嘢事?無理過佢,有冇師兄可以講下點解咁憎佢
佢應該偽黃,follow左佢咁耐ig,任何政治唔講,我諗都偽黃黎
禁區攬炒,係咪話佢同班出車係人地條線等人
其實都練習都係靠自己
youtube大把免費心得 分享
可以作參考下都得
最緊要係唔洗錢
果d導師我認為一堂半堂就夠
自己認為練好再比個導師望下再改進都ok
利申:我有時都睇學牌練車,非師傅
有班平時低調爬開果頭嘅師兄,因為馬嬲呢件事嬲到仆街,聽聞佢post完條片之後,個場玩寸左,封埋。為左自己拍片一己私利,搞到人地。所以話唔係咩都擺上網呃view就可以。
上面有幾位不斷咁話佢係偽黃屌鳩啲示威者
佢611就已經出post比學生改期改時間
我個晚同佢whatsapp傾過睇下佢個立埸係點
佢知道我係出去個班仲同我講要小心啲
仲比我無論幾時上堂都係港島$280一節
直至到依家都係,之前仲有問我近況如何
你屌佢收得貴冇問題,但係屌鳩佢偽黃我就真係r晒頭
整車順利嗎?
幾時有VFR片睇
咁佢真係加得幾盡

上年都係280一節,即係一堂560
今年就已經430一節,860一堂

跟左brian 真係唔同啲,加都加得爽手啲
WhatsApp 用殘體字就好極有限啦
佢唔靠你地呢班死忠幫佢撐人氣搵鬼報佢咩
比兩啖屎你食就搖哂尾
邊忽見到死忠
我淨係針對偽黃呢個point講就叫盲撐
你屌佢教學質素差就差
屌佢無料仲要收得貴都合理
一年之內由$560加到$860係癲撚咗
但係無啦啦拉埋其他嘢黎講 話人偽黃
佢應該要日日班住車隊插住支旗喺車尾去禮賓府巡遊咁就真黃
真係戇撚鳩
偽黃呢一點上面其實已經有幾位前學生講過佢會屌手足示威搞到佢教唔到車

都有好多人證,相信呢一點都成立既,可能有啲師兄唔覺佢偽黃,係咁岩佢扮黃嗰一面睇唔到啫
我都見有人狙擊緊鐵騎Secret,好似都係關於d admin垃鳩垃

https://www.facebook.com/每天關注鐵騎Secret執柒咗佢狀況-108844430926044/

偽唔偽黃未必係最主力既因素,始終難fc係真

但不過佢cap水/跟brain差/上堂吹水dum波鐘,呢3個不爭既事實係無容置疑,淨係呢3樣都足夠令佢登上3毒之一 (即使佢真黃都好)

真黃唔係大曬 唔係做咩都岩,更何況真定偽 討論落去都可能未有結果,不如好好focus一啲佢真係做左出黎既事
新加入果個肥仔又係鳩嘅
正常應該租車300蚊個半鐘
$600仲貴過學貨van
好彩早幾年學
好似一年前先知佢有facebook page
難怪我見到d 乜野掌上壓video
果陣睇唔明,依家明曬佢係咪short 左
我一下都冇做過
可能個個人都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞