教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
個個跟佢1 take pass wo
原來咁多想學車嘅寶寶唔知大名鼎鼎嘅Brian大弟子輝sir嘅事,我盡能力歸納一下啦利申輝sir學生

1. 收費唔合理
講緊唔係剩係係貴,而係佢要你過佢個評分先比你自己租車練價錢係差幾舊水,而佢係迫你keep住上七百幾八百兩個鐘唔夠嘅導師堂。講返貴,有巴打跟佢學左萬七蚊,自己諗

2. 上堂浪費時間
一堂110分鐘講多過揸,考試路線最多揸兩三次,未計塞車做掌上壓,揸一轉之後講解時間可以揸多轉

3. 堂堂唔同導師
又要密切留意你進度又要堂堂唔同導師,都on99
個個都唔知你上一堂學過乜點知要教乜莫講話評分,分明係隨心亂鳩咁嚟

4. 「專業電單車導師」
即係咁,包裝下無可厚非,但攞呢個所謂銜頭嚟收咁撚貴,我不如報駕院。認真,撞手神,佢睇你唔順眼一路比你低分真係會貴過駕院坦白講作為學生,係有啲嘔心可能係Brian Cha功力啦

偽黃呢啲唔評論啦無得驗證,但以上睇完,你有閒錢又多時間,好熱愛聽佢啲阿sir講解多過揸車嘅,熱愛做掌上壓深蹲嘅,歡迎報名跟輝sit學電單車

不過謹代表本台向各位寶寶介紹學26三毒:
比大家做參考遲到K&K, 呃錢輝sir,帶老母學車貴記

樓主有興趣就pin啦
真心880
我都係上得一堂有導師帶
之後租車自己練半個月
一take pass 咗路試
幾年前就係捧輝蛇,而家出哂事
我都係睇到有連登仔捧先報
其實我覺得專心宣揚衰個啲就ok,其他當係正常咁樣去幫襯就夠
師兄真有錢,當其他都係4百幾5百一堂,你竟然話860唔算好貴
貴記係有時帶下老母
但自學任揸好抵
同以前咁大分別
以前堂堂都係佢親自教
500零蚊兩節
無評分無掌上壓
想自練幾時都得

佢發生乜撚野事
我個時跟傑師都係300一堂,860都唔貴,師兄好有錢
賺到盡已經變左佢教學理念
其實我覺得如果你搵嘅導師/生意/服務係Brian Cha弟子都最好小心啲
估唔到依家佢跟左Brian cha 仲加到咁貴我以前都係跟佢學,覺得佢幾好,除左教考試技巧仲會教埋安全意識,依啲真係出到黎自己揸都仲受用,同埋佢啲阿sir全部都幾nice幾玩得,我早兩年學都係500蚊一次但係佢扮唔扮黃就唔知啦,但佢上年69,612,616同71果啲時間都比人免費調堂出去遊行,平時調堂要收錢
因為跟左brian囉,呢啲屎橋擺明係佢到學

貴過其他代表價錢反映專業
評分代表懶有系統
掌上壓代表懶係打成一片

都係Brian 嗰套
我係天光道考
聽返黎

佢一定要比人調堂
因為港島區遊行,佢係無可能教到車,封哂路
但佢又冇理由收人錢調堂
所以就順便扮黃咁比人調

到而家佢仲懷恨在心,無哂生意
返大陸學1000蚊有找
Brain差係印度人嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞