教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
我預計黎緊跟佢既學生將會更嚴重的被迫上導師堂

少左學生+無得考試

佢本人想發達同導師要出糧,佢一定會評低分啲等大家上多啲導師堂
佢會話交考試租車費,保留現有優惠學費,免受加價影響
同埋考試租車費係不設退款
佢嘅導師就幾好!佢就串77!果時己經到左佢聲稱可以自己租車既Level C級!之後whatsapp預約話想自練態度真係好撚差!話你自己諗清楚啦!吊佢老味!真係好撚串

合格都係靠自己!唔係因為佢!見到有個同學學咗20堂導師!點知考果日又落雨冇得考好撚慘
輝蛇:quit 囉,quit 26 囉
你自練既話賺少左你一倍錢喎,佢覺得閪你面都好合理你比少左佢收唔返比左Brian 個廿萬嘛

20堂導師=$17,200

計埋自練堂同強制錢,佢咪用左2萬幾加多少少可以學揸飛機了
20堂...
買到車自己瘋狂揸啦喎
係呀!我嗰時係已經上左2 堂,考試張野封信又喺佢度!所以費事轉!同埋大球場又冇咩選擇!佢嘅導師真係幾好!佢就免了!唔知導師人工有幾多😂
其實封排期信and學牌可以自己上運輸處補領所以唔怕俾佢hold住唔可以轉師傅,同埋而家考港島已經多左好多選擇了,想當年就真係得輝sir同李賤
其實代辦報名果d文件係咪有權拎返?如果間野仆街而文件又keep係佢到咪比佢食住?
20×860 =$17,200
仲未計強制堂同埋自練堂,上完咁多導師堂都要練下掛

保守估計要23000-25000

仲要落雨無得考,即係再上多幾堂
睇怕3萬走唔甩
真係一個人有錢到咩程度先會比兩萬幾三萬去學26
仲要俾左590 蚊考試租車錢先!話幫你hold住果日先
總之懶係好啦~
hold 乜撚野,考46就可能要hold,因為得一架車同有唔同考場,考26有咁多架車同一個考場,hold 乜野
hold住你啲錢
CLS,呃錢呃到咁
但係出面報街校都係要先交考試費,租車費?(如果係報package)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞