教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
所以你見貴記,黎黎去去都係比人話屌老母一樣野
但輝蛇愈揭愈多問題,樣樣野都有問題咁
仲有,上年遊行大球場好多46、26學車都比人免費改期,因為上年咁激,係銅記真係無乜可能學到車,好多師傅係連架車都入唔到去條路線,所以好多貨van、私家車學車都焗改

唔通全部都黃?鏗將好運德安李健個d公司又黃?
玩得係肥仔聰同公仔?
好似轉晒班底wor
我知道佢有兩個地方擺車,另外一個係大坑。
突然覺得貴記都唔錯
起碼明碼實價
$16xx就考到個牌
我跟觀駕當年5500
補左6 7堂 一TAKE PASS都係咁
事實26根本係自己一個人既事 你呀SIR教唔到你幾多
好心個gp做得咁大,就比返d骨氣啦
我上年頭跟佢,我自認資質差,都課左成 6 - 7千俾佢,事後都將推介俾其他人。不過而家收咁費$880兩節,我都叫人唔好跟佢。
果陣佢都收5舊兩節,咁因為出車有人睇住同埋事後佢會review。
跟得最多係噓文,肥仔聰同公仔。
輝就一兩次啦。

講經來講,所有助教都係同一套,一套理念都係教你遊兩轉花園先同你入政題,有時唔好彩係上星期講呢個黃格防衛術,呢個星期又係講番呢個黃格防衛術,兩小時可以出到三次街已經叫多。

打8字,初學都會叫你上去一次車尾感受下。望野同車碌去邊條線都係講得比較有心機既。

噓文就好似唔想教,肥仔聰就係永遠講唔到個重點,公仔就人緣好可以自立門戶既。
當年觀駕都算唔錯
都係明碼實價
貴過貴記少少
問啲導師野都肯答你
平時練車啲車一般
但考試就畀部好靚既車你去考
你覺得部車有問題 D職員會即卡幫你睇
有D會話比你知 部車有咩問題
D車比人跌到殘哂就一定 但佢又真係會有車唔放比人練
話係比學生考試用
如果唔係制度問題,電單車基本上自學都可以去考
呢三個人都未聽過
係咪同上面講一樣已經走哂
公仔已經係好吸客的助教,根正苗「黃」架。
而家冇埋佢,真係靠佢幾條片?
兩個鐘頭先得三次街?
真係試過,出車經,望遠景經一篇,黃格經一篇,入番試場埋線經一篇。'
有一日毛毛雨係......出左一次之後就係思想訓練一小時三十分鐘。
好on9
好呃錢.......
不過係佢口中,知道一個考牌Killer叫奪命甘。
最記得佢講一句,就算你跟我講做足,遇著佢都係冇運行。
其實講真係無用,點都要練先得嫁喎
你仲要講足一個半鐘,即係比430蚊上理論堂
仲要講到咁,即係課幾多金都無用,課完都有機會肥
考完強制係可以唔跟師父自學去考
其實最少點都要搵一間有舖既教車啦
d車起碼即時有得整

我天光道學,試過有一次個極力子突然好鬆,即刻拎返舖較返緊,如果輝蛇個d,係條街到都唔知點整
屌你老尾brian cha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞