教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
導師連租車3-4舊 45分鐘?
我派星俾考官 1take pass喎
我記得係咁上下
自咖遊 傑師果啲有價錢睇
咁依樣真係驗證唔到,但平心而論覺得佢教得幾好,上面有巴打話佢地講解好耐呃鐘,但係唔詳細啲講真係唔會記得自己做錯啲咩,同埋佢班導師幾玩得但係而家收到咁貴就唔值啦
都係嗰句,未跟Brian差前係正常導師一個
巴打一定好勁,8字好多人肥架喎無導師教基本功好難自己學得成,就算操到幾熟都會耐唔耐跌一次,當年我初學都打到想放棄,好彩考果下又負碌打到
呢句真呀屌 以前嗰班真係教得好好多
一年前個價都冇依家咁貴啦
兩節導師連租車都係$540咋嘛

但今年一加就加到$860 加成三舊有多
同一時間以前教開嗰班又走曬 黎班新嘅
我都覺得唔係幾對路

我記得佢係fd page請人嗰陣話過
:冇經驗 但愛26 有heart就得 仲話係輝sir舊生優先請
可想而知依家呢班師傅嘅教學質素點都冇以前咁好

利申
上年開始跟 今年唔好彩俾人肥咗 仲跟緊佢等考多次
都幾貴
咪就係
我都係放甩考官pass
佢一定係輝sir打手
你自練幾堂 開始熟手可以控制到架車
再去上1-2堂導師 比佢地執你會錯既野就得
唔係真係叫佢地教你開車停車
轉啦師兄,仲跟佢做乜
近排好似話考官換車換咗cb300r
就係因為俾人派星派得多
學牌記得最低限度都要出MT07 SV650先夠抽
跟過呢條友學過車
有個由駕院轉過黎教嘅啊sir我覺得ok之外
其他都一般般

$880 真係擺明老笠你
又dum波鐘又9up又剩
想學26嘅新手真係諗清楚跟佢值唔值
跟偽黃輝考個26牌隨時貴過貨van
250rr 25r 1000rrr呢幾部夠做
駕院私家場, 排隊都多幾條斜路, 貴都有導理
有咩好介紹?
我肥左一定唔會再跟佢
我夠分可以自練 隔得耐先練一次 都keep到手車
自練460 導師860
最多考之前嗰排先上導師俾佢執細微野
痴撚線 天光道自練都係$240咗右咋喎
係呃錢輝轉過去覺得呢個價錢好正路
同埋比你自練都差好遠
其實佢自練都比其他貴成倍
原來而家咁貴好彩早幾年考左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞