教電單車個輝sir 好似比左20萬brain差

907 回覆
296 Like 8 Dislike
呃錢輝有個680蚊雙騎課程呃錢呃到極致
嗱我就上年報,個陣係有連登仔吹奏過佢教得好嘅
到而家都唔知係本人係打手係PR定on9仔
認真問 教26洗唔洗師傅牌?
睇唔過眼咁貴
而家有P牌膠遊團,收費兩節。
如果680包條女坐後座大家點睇
唔洗,有26牌+幾部學牌26就得
本身收得貴又比唔足兩個鐘人,跟住比你加錢補返少過人地個十分鐘
輝sir咁識搵錢抵你發達嘅
但係上堂一半時間以上講經。之後想出多次車麻煩你擺低$20換10分鐘。
個名越臭反而越出得多呃錢招數
十分鐘 排隊等 其實可以練到幾多個8?
我都唔想搞到自己hater咁
但係輝sir日日都咁出位真係好想搵地方同26朋友share
其實佢靜靜地教好車做好本份自然會有口碑,啲學神仆住搵佢報啦
而家搞到個po長期置頂,學神一search就見到咁長list嘅呃錢野何苦呢
嘩,on9無極限,睇黎都係Brian 教佢呢啲屎橋,通常係外行人先會諗到呢啲on9野
正正經經教下車咪幾好,係要自己拎黎7
仲有邊兩大?
880? 46都係呢個價
其實睇彩數 Lee 都有好 不過得一個好 睇你撞唔撞到
呢條傻仔都可以講到廿幾版
但唔係要有學保先考到試?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞