買電視機換電視機集中討論區 (15) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
x8500h冇hdmi2.1,不過有earc
講錯 sor
唔知black uniformity有冇改善
想問55吋 八千蚊budget有咩揀?
唔要LG同大劣brand
想請教各位師兄,梳化距離電視大約1.8至2米,如果放55吋會唔會太大?🙏🏻🙏🏻🙏🏻
43"唔洗諗,一定係今年H系

買左G中伏唔好上黎叫春
小弟新訂左部Panasonic 65吋 GX880H
因為貨未到 但要計劃裝修 因為條電線要穿牆 但個三腳插太大 穿唔到個窿
我想請教一下有無師兄用緊 條電源線係唔係一邊8字頭 一邊三腳插
有無得成條電線換? 如果要換線 需唔需要剪線令到保養失效
感謝各位
我個情況同你差唔多, 但會照落55", 上牆
屋企隻老虎啊唔想放上牆,我廳闊2500cm,放咗梳化同電視櫃應該係米八至兩米。
諗緊Q80T 50/55 但50/55 個刷新率差一倍
why not 55"
唔放牆應該49" 好d, 但其實49 同55 差唔多
好奇一問
Q60T 43吋 》 50吋
點解 Q80T 43吋 》 49吋 ?
你都識講差一倍 仲使諗?
噤又係,去馬😂😂😂
我諗住一次過買埋佢條soundbar Q70T
諗緊買LG CX 48 or 55
想問48有冇咩功能係閹割左?
而55果幾寸又值唔值比多幾千?
巴打好有米
今年SONY 電視係咪都用上年果粒MT5893 (4X A73 +G71 MP8)?
5xxx合理價錢☺️
夠晒啦,豐澤個指引係1.8m 55”,2m 60",2.1m 65"
正,多謝巴打解答
有無人知香港Panasonic會入咩款嘅2020年55”電視?
我見8500g 55寸 送sound bar 同8500h 49寸 差唔多價
1. Q80T 冇43"
2. 就算係咁 最主要係因為出panel個廠唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞