買電視機換電視機集中討論區 (15) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇邊間細鋪分期唔使加額外charge 架?

想買LG C9 55", 但大鋪好貴
唔會有,免息分期不嬲係大鋪專利
細鋪唔好話分期,你用eps/信用卡都要手續費
我自己用開android,所以X9000G無airplay都無所謂
唔係上年開始Sony LG samsung都支援airplay咩?
lm
Sony睇過下香港代理好多問題都唔肯換機 加上大家講嘢冇HDMI2.1 品質上來講應該兩個牌子就有得比 LG暫時來講burn in都有機會換機比你
4k budget 43“/50” 有咩好推介 唔打機 睇波 睇下碟
最開頭睇ru7100 再睇tu8000揾到$4k 但睇返好似d新型號做得差過舊型號搞到我好亂
除咗3*仲有咩推介 落舖d sales係咁推tcl
貴幾多?
小弟新手唔係好識電視野
想買部入門款43" 平平地粗用
平時都係睇netflix youtube 個啲
想問下 samsung 43ru7080 o唔ok?
有無其他款會好啲?
我見x8500h係咪49都有dobly, 但係x8500g就55 up先有,分別應該唔大?
同埋q80t ***官網寫49都有120hz
其實點睇到 我揾極都揾唔到
49" 得50Hz
TCL d電視係咪唔掂,因為無咩錢,但又想大d
暫時無啦, 要等月尾
不過20年款好似話8月出, 我諗緊等唔等埋
原來係motion rate 120黎 姐係60hz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞