買電視機換電視機集中討論區 (15) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
60/120Hz 打機會最大分別?
新手咩都唔識

2.2米距離55”會唔會太大?

有無$5000樓下既推介
Yes
$5000 55吋 除咗大陸牌 TCL 都幫你唔到
唔會,我55”平時都係2.1m睇
唔打機真係無影響....睇netflix唔會有分別架啦
Cwb av $21xxx-$1600(xx百貨券),送500 itunes, 鬚刨, 包運,lg原裝移動架同安裝費,我係6月買,仲送埋ipad(7月開始無了)
$19xxx搞掂
上個po無人覆 問多次
新手想買部43''入門機
主要用嚟睇netflix 可能會打下機不過唔太重要
睇完頭po留意到sony 8500g 同p記嗰兩部spec好似差唔多
但係差成2000蚊 想問下個分別係邊? 同有咩推薦?
我google揾唔到review
唔該晒
80d 唔係mij
同埋係低階
可能差啲掛
Diu 我一路以為mij黎。等我買完仲係屋企打哂飛機話好拎靚

咁9500h 係日本定馬拉?
mij
話時話點解美亞平咁多? 有冇人試過訂電視?
香港不嬲貴一截
咁我等price 落到九千先出手啦

Thanks
雖然有好多都可以用app係電視開黎睇,
但係有陣時中意將mon airplay上電視一齊傾下野
可能去旅行一齊揀酒店咁
自住
不用sad
我一樣葡萄你有得自住
43x8500h都叫新新地
想問入手應該搵大鋪(eg 豐x, 百老)定上price搵最平算
想掛牆本身位置冇架係咪買電視跟埋?
有冇話可以R到咩贈品/抵D咁, 只係得恆生卡
第一次做功課換電視
自己格下價囉,有時大鋪有大特價加禮品之類有機會細鋪添
但一般都係細鋪平啲,同埋都可以代理裝,無咩所謂
而家先12xxx, 可能過多幾個月先平
如果屋企放得落,55’’ Q80t感覺抵啲
55” Q80t其實好似同49X9500H同價
都係嘅
唔打機x8000h好啲
起碼光啲
係咩, 大鋪49x9500H 做緊$12xxx, 55Q80T 做緊$15980送$1500supermarket , 你當$14xxx

我記得差$3000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞