買電視機換電視機集中討論區 (15) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
係差唔多2萬5
但電視用好耐嘛,唔怕既
得15000 budget 唔知揀咩
平啲就8500H
好啲就Q70/ Q80 / A8G
唔考慮9500h?
原來係咁!thanks
gx880問過哂大鋪都冇貨,得返hk price啲細鋪仲有賣 咁我可能等多1個月等出hx新款, 想買panasonic貪佢有5年保養
不過有d 電視有得比你插上網線 可以穩定少少
其實array 同oled差得遠唔遠 其實我想
array 追唔到oled 架喇, 2種技術黎
見LG 有部15000 oled 真係好靚,但自問真係over budget

而家等9500h 落到11000就出手
拎iphone 11 pro 個oled 同ipad pro 個led 黎比, 真係差好遠, 特別純黑, 所以oled 真係有存在嘅價值
唔趕等多二三個月,扣埋信用卡超市卷應該都得
9500H同80Q呢
如果正價9500h要2皮野 咁點解唔買A9G(如果有錢)
samsung係qled,係led嚟,好耐之前#1我已經有寫
oled買Lg,佢係唯一生產商
其實array 同oled差得遠唔遠 其實我想
array 追唔到oled 架喇, 2種技術黎
9500H同80Q呢
如果正價9500h要2皮野 咁點解唔買A9G(如果有錢)
samsung係qled,係led嚟,好耐之前#1我已經有寫
oled買Lg/sony/p記都可以,LG係唯一oled生產商

更正
btw詳細可以自己再Google
爬文亦可
我見 price 爭幾百炸, target 下個月應該降到目標價
想問 邊間細鋪仲有gx880? 55吋? 行貨定水貨呢? thx
CX要23000
得a8g可以揀
我係price.com.hk見到有唔少細鋪報價,我睇49吋,寫話係正版行貨,你可以去睇下,應該55吋都search到。
今日入手49x8500h
扣哂所有野7千8
星期四送到
好期待
想問下即場check 死點之外仲有咩要襯師傅係到睇埋?
會唔會考慮LG?
邊到買7800
有咩選擇
想買40~43吋電視, budget預~4500
主要都係拎黎睇下電視劇/戲、youtube同netflix, 偶然會拎黎玩switch
目前心水係P記嘅GX700H同 sony嘅W660G/X7000G
想問我應該等新機, 定係呢三部我睇啱邊部個顏色順眼都可以上?
細鋪都無晒啦
55” 一係等740H返貨,一係等20年款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞