買電視機換電視機集中討論區 (15) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
想問吓各位巴打32吋嘅電視係咪全部都冇AirPlay
我見Sony 隻32‘w660g同***嘅43’ru7400一樣價。
係咪即係代表Sony嘅入門真係好唔低屌?
btw sony 叫motion flow
其實有d辛苦
豐澤想你買大d jei
夠晒
我55"放房當mon用
平時"埃後"睇戲 1.7m左右, 上網埃返前0.8m 左右都無問題
想問用android tv睇唔睇到平時電腦上網睇波果d link
定都係要買個tvbox
X9000H似乎係最佳選擇,好似都唔太貴
X9000H processor用 X1 新版,
依然係X1 Extreme之下
其實粒processor 最影響係邊方面? 如果唔計效能(system 流暢度)
Sony X9000H同外國既X900H唔係同一部機?
我見price.com X9000H 最平都18500HKD但Amazon X900H唔洗10000HKD
應該唔係同一部機la, 冇理由貴過x9500H
香港未出9000h
Price果度標咗9500h的價
我部43x8500g 有內建browser
難就難用, 不過應該可以支援播片
之前試過用來播Now E
不過就唔會咁易有4K HDR lor
咪畫質
正, 我實分唔到
<43" 又真係冇乜討論價值
我覺得佢齋講咋嘛 佢要鬥返以前啲X1一定贏㗎 X9000H係Full Array 以前嗰啲型號都未係Full Array 我勸都係唔好咁樂觀信之前個網講係新
香港啲屋細間冇計喇。我都想放到55吋丫
43“/50”同價位有無俾*** TU8000更好選擇
A8G 55" 1萬蚊嘅話值唔值得買
房定廳?
如果只係要Airplay
可以考慮Mon + Apple TV
但如果要睇電視既話 你就可能要自己私自決定
明白 感謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞