買電視機換電視機集中討論區 (15) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
最後都係怕冇貨,訂左55寸 A9G先
十月頭送貨
今日都睇左
想買49"
但sales話8000H平D抵D
諗緊出AVlife 定豐澤
依家43吋 我都諗緊8000h or 8500 H
睇過實物好似差唔多
一係唔買 一買就買貴d 所以我買左8500h
請問邊度入手 幾錢
The Samsung TU8000 is a slightly better TV than the RU7100. The TU8000 has much better black uniformity, response time, and a bit better reflection handling and contrast ratio, while the RU7100 has a somewhat better input lag, peak brightness, and better gray uniformity. The TU8000 comes with the 2020 Tizen interface while the RU7100 has the 2019 version, but in reality, there's little difference between these two TVs.

咁好似RU7100/7080 仲抵wor
百老匯$ 7180 送500現金卷 Price.com 全部無現金卷送 平得300蚊 我用埋匯豐卡有5百幾回贈
x950唔會有, 好似因為chipset 唔同
有無人知換電視mon要幾錢?49寸8000h 買左幾日比塊玻璃跌落黎刮爆左,咁樣算唔算叫爆mon

抵喎,平成千蚊
我誠哥度買貴你幾十蚊
ching 有無格價?
8000H 邊度買抵d?
巴打邊度訂?
要10月先有貨咁癲?
今日上sony store睇完部a9g覺得好震撼
顏色靚得黎唔太光
而且唔會好味精 (同lg cx)比
我想問下依兩部巴打會點揀?
48 cx vs a9s 或者 55吋cx vs 55 a9g?
想問下用藍牙耳機睇sony x9000g
每次禁一禁電視機d遙控制,就會有少少干擾到部藍牙耳機,搞到d聲會窒5至6秒先回復正常
有無方法可以避免呢個情況

X9000E用左差唔多三年 過左保
今既睇睇下波畫面就開始閃 而家直頭咩都睇唔到
有無人試過係咁?
叫罪大搵人黎睇都要千幾蚊 應該買過部定照整
新居入伙,想買Samsung Q60T。
但佢支援HDR+ 而非 Dolby Vision;
是否睇Apple TV & Netflix用唔著廢武功?
上面唔知第幾層有介紹過值唔值得因為DV 而去決定買唔買果部電視
咁我追返先
你追完寫埋係幾樓得唔得
應該係上一個post
豐澤訂
我十月頭送係預算裝修埋尾先裝
廢時而家唔訂,連貨尾都冇埋
如果55吋cx vs 55 a9g
我會揀a9g, 今日係百記佢就咁岩將兩部拍埋
成個感覺都係A9正好多
a9g 唔知除左送$3000 coupon 仲有咩送
咁遠水路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞