買電視機換電視機集中討論區 (15) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
巴打請問幾錢
我從未聽過soundbar啲聲呀,比較唔到
但就咁聽a9g啲聲都真係特別好聲
百老匯買 7180$ 匯豐卡8%回
如果齋睇電視,有時睇下youtube,推介P記gx800h,五年保,老人家易用啲,不過四圍都斷貨
想問下sony啲型號最尾一個0同兩個0有咩分別 即係x8500h同x850h
因為我上網check淨係揾到850既review
唔係一樣架咩
唔同地方有唔同名咁解
即係A9G其他地方叫AG9咁樣
如果就咁都靚我就唔買SOUNDBAR啦
慳番D
最後今日訂左55’ CX
SONY機上牆有冇人試過搵非SONY師傅裝
想將部x8500g轉上牆 Boardway果啲收$980
我出面搞會否好啲?
Samsung 藍Viu app係咪下咗架?打咗去問話得翻黃viu,但sony又有
水貨Q80T 入engineer mode轉返香港
我覺得唔撚得 垃圾Rom upscale都垃圾
舊型號用嘅TizenOS可能Search唔到
最近ViuTV加咗drm 可能舊型號decrypt唔到掛
Q70T啦
今代係
Q70T replace Q60R
Q80T replace Q70R
以此類推
兩米應該係40/43
55會唔會大咗少少
但我果部係q950ts,係咪可以排除尼個可能性?
咁應該唔會無喎
我用緊Q80R 新版App仲加咗直播
或者試吓Reset Smart Hub?
我都唔見有
新機tu8500都無
最後8/6 Update 仲加咗直播 無理由remove㗎喎
不如試吓Reset Smart Hub?

How to reset!?
Setting➡️Support➡️Self Diagnosis➡️Reset Smart Hub
留意Reset完之後要down過曬所有Apps
Reset 咗都係無
Apps Store都係搵唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞