Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
衰乜總結
1. 拎眾志牌頭公器私用,倒米
2. 國際遊說的錢,係市民捐出黎,report,係人血饅頭做出黎,但講到好似咩都靠自己係自己功勞咁,自視過高
3. 態度輕率,ig玩埋d私怨,你以為自己大學做緊project?
4. 政治bb,光譜與專有名詞點分都唔知就亂用term標籤人,同Twitter隨處可見的傻仔一樣,標籤人地係極右係極度嚴重的指控黎,只會顯得你水平低,似共產黨

本來我覺得淨係講侵唔重要,其實無所謂佢都比人屌慣,但睇完堆ig截圖,我就真係好擔心,咁的水平態度做lobbying?

呢種心態的人,比少少credit已經咁囂張,識少少扮代表,攬曬功勞上身,第時會點

謙虛 Be humble

其他人唔該引以為鑑

搵個人講門面野都唔識講,係咪痴咗線
呢件事其實好大獲 好影響國際線同香港人形象
呢件垃圾一定要處理
佢留學生定政庇定綠卡先
甘撚串?
agger
總結得好
pin你貼堂
傳道書10:2 智慧的人心居右,愚昧人的心居左
明唔明咩係話語未?
冇follow佢
但我依家先知佢咁講野
人地美國政治人物聽你講野咪有料囉
再係咁行,割得.
佢地簡直係參與埋破壞當代文明.
真係想知做左啲咩咁巴閉,可唔可以請佢列舉下
垃圾一個,
已BLOCK
Ngo bb代表既聲音需要有
千奇唔好比連登一言堂誤導呀
呢啲人最後只會成為另一種獨裁
支那人最後也是要反美反帝的.這是天性.
美是美國,帝是上帝.
國民黨如此, 共產黨如此,後來的也如此. 直到有一天真的明白了,他們也就脫支功成.
block仲覆
犯賤
呢個post要推
一朝早 就比對家帶風向
仲開幾個 post 求其搵個人Twitter 9up

成篇文得呢句

His Washington-based Demosisto colleague, Jeffrey Ngo, said he acknowledged the Hong Kong movement was imperfect and there was a “small but vocal” group of far-right pro-Trump people in the movement who celebrated his rhetoric.

只係講有右翼人支持trump 仲要係好少數

大家睇左原文先

咪比人帶風
條友不嬲唔係老鼠屎黎咩
今次直頭想騎劫香港人屌你老母
真係一人得志 雞犬升天 一個黃之鋒出名 其他阿豬阿狗又跟住上位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞