Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
割得
同埋有冇人證明到舉牌既人同連登有關係先?
講講下舉牌變左講連登,冇野下化
屌你啦 =極右
割你老味個龜頭呀
推呢個

佢真係發生咩事
千萬倍?睇過?
唔係資格論,
幾多人俾黑警濫捕濫暴,
你係美國做左d咩咁威水有千萬倍?

老老實實,難聽講,
唔係有香港人用命墊你上去
你什麼也不是
尊重返啦柒頭,以為自己邊個
你上到位應該都係老屎忽
以為自己做過下嘢就睇香港人唔起
分清莊閒未啊
熱狗抵鬧
Pride is always beginning of the fall.

Breaking or making it is just one fine line!

The toughest enemy is "self " and "self ego".
More like "Self Ngo"
hahaha
咁樣將撐侵侵既人標籤化真係好大問題。

如果你要將自己身份放到咁高,咁唔該真係要做到不問是非,只問立場。極端d講,係香港就算係對家既人,只要講既野合理,我地都需要聽,去反省,將所有不同聲音都去消化一下。而唔係一味標籤抹黑,呢樣亦係我最討厭既藍絲行為
屌你老母咩敖卓軒
利申翻
欣賞眾志,都支持G鋒
但唔希望有依d人代表香港
高高在上,侵都唔夠膽咁講嘢
一樣
親dem冇問題
眾志冇問題,Gphone夠圓滑

但係敖生… 你個人既政治觀點請你收番埋
屌 PUSH
係呀係呀 全部人都係分化撚呀 滿意未呀傻鳩
之前眾志嘅Twitter post 已經比人抨擊,有啲西人話唔會再支持香港嘅民主運動,就係因為有啲咁嘅人post 埋d濕九post, 眾志唔該好好檢討一下....邊個負責Twitter?

未經證實嘅數字或者未經了解嘅新聞就亂post 一餐,咁低質素嘅人就咪比佢負責Twitter 啦,影衰晒香港抗爭者嘅影像.....
原來好多人冇留意國際戰線
佢都唔識
佢憑咩咁講? 佢個位有幾難做 香港大把人識英文
屌佢連左右都唔撚識分 係度鳩up
貼埋圖都唔撚知係邊個
好心摺埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞