Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike

爭取各方人馬支持就係唔好得罪任何一方

難得兩黨都係企係同一陣線
呢條傻鳩真係唔該讀下書, 你幾唔妥人都唔撚洗講出口
今次比林單嘢更濕鳩,公共性至關重要,亂用意識形態搞外交,敖態度仲要更加閪
而家有料又有心
所以呢? 問緊你有冇抗爭者係極右主義呀
抗爭現場有冇納粹旗呀 有冇人cosplay 3k黨呀
再講 種族歧視未去到far right 起碼都要提倡種族清洗先算
Exact7ly, 眾志黨派人5區選立法會, 你龜縮唔應就一票不投你班友
依舊花生好好食
唔係
你敖卓軒講野一定岩?

你憑咩野用你自己私人恩怨價值觀騎劫全香港人
走啦眾志打手
連登仔成日錯添 但係連登仔幾時變左公眾人物
繼續縮啦中箭, 再縮多一日票就再繼續縮少
你話親dems其實我可以接受
香港議題上我地的確需要買兩邊
盡量不介入黨爭

難得連登仔/twitter香港人多數同共和黨有較深聯繫
搵一班人去connect民主黨人係好事

但而家敖卓軒咁樣講
就可能打破呢個平衡外交
入到閘再講 佢地依家兩頭唔到岸同大狀黨一鳩樣
用得咁嘅用語,去到西方基本上就畀人視之為極右分子啦
而家畀人放上去twitter鬧啦
咁連登有人講呢啲偏激種族野 關香港抗爭咩事
Push
9唔搭8
極左不嬲都話香港人收CIA出黎搞佢個共產主義天堂支那架啦
關敖卓軒屈鳩香港人極右咩事
我有話過敖卓軒岩咩?
我淨係講句野就起鋼話我係打打。大家都係手足 可唔可以禮貌小小呢?
最弊係連登仔唔會認錯,又要話事又唔負責任
好簡單
gphone唔回應證明佢同老泛民冇分別
意見唔同就無視 當人唔係同路人
佢仲要上開連登點會唔知依件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞