Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
要我地當事人解讀先好笑
得一小撮人即係唔係大多數 你就放大到個問題咁大 佢話大多數 代表你我就話 同都冇樓主講話同侵割 個標題根本誤導
「比起你地所有人一世加埋都多千倍萬倍」...

當你係真都唔好咁講野啦....串過碼頭咕哩 咁樣玩政治你好撚大鑊
真係好痴線 用咁自大既語氣去屌人玩個人崇拜 但自己就走去認屎認屁又話咩都係靠佢 又話咩第一次上報 講到自己應該比人崇拜咁
一少撮人都講得出
Trump連唔到任香港人真係自求多福
眾志班友應該都係民主黨啲人黎
Btw, 陳雲係就係難入口但就一定有料過佢
收收皮先啦
blm 係佢個人主張 有咩問題 blm會影響外國政治遊說
佢都算好啲嘅 起碼識叫人自己分析
有啲仆街第一句就話人帶風向同屈毛
個啲真係傻閪黎
「比起你地所有人一世加埋都多千倍萬倍」...

每個人都有自己角色,如果因為你打國際線而覺得自己辛苦啲,我地體諒你你可以退落嚟,謙虛啲啦細路
樓主熱狗
香港眾志,如果你地割Trump,
我就同你分割
國屍柒極都好過呢條友
國屍最起碼都好笑 可以當癲佬睇
呢條撚人cocky到令人作嘔
唔好屌來屌去啦,大家都有付出,大家唔同崗位,唔可以直接咁比較,佢做既野都有佢既努力,同埋黃之峰唔係我地捧出黎既,佢都好努力,唔好講到我地咁大能力話捧邊個就邊個,對之峰黎講仲貶低佢嘅能力,大家都虛心d吧
咁我之前睇篇野時都覺得怪怪地嘅
幾似林鄭口氣
做得耐政治既人係咪都會咁?
Be humble好難?
冇咩事我去返twitter 推嘢
撐trump就係熱狗?
佢到底幾耐無返過香港
be humble
加速主義
只不過佢唔係小粉紅
there was a small group of white ppl running in the park in hk

你中文解比我聽點樣可以 變做 係香港跑步嘅全部都係白人

正解 有一小堆白人係公園到跑步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞