Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
呢個係批評唔係分化
btw我唔撐侵,唔恐同,尊重性別平等,種族融和,唔仇富

但係我舉牌要求Trump Liberate Hong Kong我就係右派?
咁我舉牌叫Angela Merkel幫香港,我咪即刻變左做基督教徒?
冇人用自己黎比較,樓主用受傷/被捕手足去做例子指有人付出其實不下於ngo

比較亦都冇意思,係ngo比較先咋,話咩付出多人千萬倍叫條小學雞學下大將gphone 啦

btw 唔係呢個post真心未聽過佢個名
從來都唔係分化
係相等於人民履行監察代議士既責任
雖然佢唔係議員,但係要得到我地既支持,佢都要付出代價
屌依條友真係好on9
連登仔思維同納粹有咩分別?
佢無屌錯
話要兩黨支持,唔俾人支持侵,然後自己去take side 反侵反共和黨
又內鬥?香港人幾時先可以槍口一致?
好撚串喎條友
btw陳雲點會係White Supremacist
唔計佢癡線
客觀睇佢著儒服行古禮,強調華夏正統就肯定同白人冇關啦
呢條友咩料
屌你老母敖卓軒以為自己邊個
連登仔啲意見
得罪講句都係垃圾
成個眾志都係左膠feel,pro-dem唔意外,但你咪撚代表香港人
內咩鬥呀 佢代表哂香港人?我屌埋你老母
毒撚來講佢都算幾成功
冇內鬥
我地係指出佢既錯誤,要佢一係改,一係走
要求衆志唔可以再以呢個人代表香港人講任何說話
存亡關頭出黎亂講野就得就係存亡關頭行錯一步就玩完
問題連登主流意見就係納粹
Twitter咩聲音都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞