Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike

制裁一事,一班有利益既政黨即刻say no。選票換到,但義士為左換到而死傷既,就比班政黨否決曬。
支持要交代
說好的 Be humble 呢!???
眾志係英媒The Guardians 訪問同侵割蓆,話撐侵香港人係極右
https://lih.kg/fAHRRS
自己睇文
#1 #20 #224係必睇
簡直係政治經典
髮型反映心態的代表人物
歧視mk?
沈旭暉個頭都好mk
好快會與成個連登為敵
係咪又係潛伏嘅共諜黎?
年紀細就係咁,所以Be humble 好重要

出得去國際層面,就成熟d 啦唔該。 一言一行都影響緊香港未來

你著重人權還著重人權,都唔駛咁直接攻擊Trump, 講咩好心就避重就輕,兩邊都討好唔係咁樣。。。
ig private左
push this
回應未
同意啊樓主..

不過我覺得香港人真係唔使 Buy Side.. 你實際上左右唔到美國選情之餘,還有著被抽後算帳O既風險,點計都唔值。
左膠點... 你擁抱普世價值.. 最終就會有人理.. 時間可能長左但一定會見曙光... 短視地去捧一個崇尚單邊主義O既人,莫講呢 D Dealer 最輕出賣同路人(唔信你問下庫爾德人),就算佢唔賣你我都唔覺得佢會唔要錢要香港人。一過左選舉就係神仙啦
tui
條柒頭唔代表香港
唔會嫁,呢個 po 有千幾個正評而且不斷有人講野,而且仲要講緊「代表」香港人做 lobby 既人
居然未係熱門等一頁,你就知咩事
要知道,無人格毒男出 po 講冇影響力既熱狗,都係長期熱門置頂呀~
梁天琦啱唔岀嚟,咪又係得24歲

唔係年紀問題,係私慾問題

梁天琦為香港人,wtever it takes都得

呢班友為咗唔知咩,抱美國民主黨大腿。至少係記者面前,話手足係極右少數嗰一刻,心入面唔係諗香港人囉!

懷念梁天琦!
梁繼平都無佢咁串,佢好意思自視過高?
人地寫過民族論,神科畢業,都係讀緊phd
仲要係義士,遲啲有可能被通緝
佢邊間u bachelor畢業?佢依家間u都比唔過人地果間啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞