Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
敖生你快手d退黨算啦
已經唔係講錯野嘅問題
而係死不悔改,仲要你而家係代表緊香港人
仲有如果唔係呢單野我完全唔識你囉
你唔好講到自己咁偉大先得嫁
唔係香港班手足係到比料你
你會上到去講野????
你都係上去都係負責陳述嫁咋喎,你呢d叫付出左好多
咁我地d手足叫咩????
Off topic
想問吓,代表香港人去見唔同國家嘅議員同代表時可唔可以至少企返直少少唔好寒晒背呢?你睇黃之鋒都至少影相時會挺胸收腹有返個氣勢,形象呢啲嘢喺西方媒體係好重要

仲要道歉
道歉之後收聲
道歉之後退黨
冇大台但又想代表香港人
bruh
一朝得志語無倫次
嘩屌好撚威呀流血流汗唔係付出
佢依啲先叫至尊無上貢獻
算唔算比佢哋騎劫左埸運動
出果小小力扮哂勁,食盡人血饅頭之後就反轉豬肚,依家終於現形啦
佢哋係有做錯,但係又唔好咁快無限伸延住
算撚數啦西方媒體老實講睇重嘅就得黃之鋒一個
佢呢啲走去r人哋光環姐
將納粹法西斯呢D極左嘢列為極右,其實亦係左膠知識佬搞出嚟,意思即係話比人聽同睇, 佢地同納粹法西斯呢D極左嘢唔同. 因為佢地唔接受傳統嘅宗教, 但人世始終係人,自己個環境又揾唔到聖人, 未好容易會幻想出遙遠的東方果個秦政係有聖人,事實係.................人世始終係人, 不存在甚麼聖人亦沒有烏托邦.
納粹法西斯點係右? 佢係拜偶像,完全唔係依照聖經嘅話語嚟行事嘅啵
睇佢髮型都知係衝衝衝動型
嘩睇佢story好撚串喎 以為自己係邊個
依照聖經話語嚟行事嘅先係右.
無神論拜偶像拜自己認為咩修身聖人啊,人定勝天啊果D全部都係左, 支儒秦政同支那人無幾個唔係左.
人地17年就做緊野
你連登仔算咩
最好係諗多咗啦
而家比我種感覺就係好似冇佢哋
國際線就唔成事
運動一早就玩撚完一樣
好似其他係國外遊說
喺香港默默耕耘
付出血汗嘅手足係冇乜幫助咁
咁撚驕傲自大
人地做到呢個位
證明人地幾有料啦本身
聽你連登仔一言堂鳩up
17年就做緊野
咁即係呢3年黎佢一直都係將自己立場放入去遊說入面
咁樣仲大鑊wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞