Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
先唔講佢本身take side問題
佢IG做乜撚野
係咪當左自己同fd傾計
係咪唔記得咗自己係public acc
代表香港人出去講野
咁佢public acc講嘅野全部都諗清楚先講啦好無
唔可以成日咁樣亂講野
諗返起全球登文宣果次
眾志拿香港人捐款唔跟大隊登個連日本人都睇唔明既文宣重要登眾志牌頭
之後係facebook打哂飛機 話佢地眾志諗左好耐
比人屌鳩佢地自罷自位改設計同當自己政黨宣傳
眾志facebook班撚樣block鳩人
滅黨撚自己開個post得唔得 好煩
諗返起全球登文宣果次
眾志拿香港人捐款唔跟大隊登個連日本人都睇唔明既文宣重要登眾志牌頭
之後係facebook打哂飛機 話佢地眾志諗左好耐
比人屌鳩佢地自把自為改設計同當自己政黨宣傳
眾志facebook班撚樣block鳩人
由當年TPP,最後引致台灣反服貿,回顧奧巴馬路線,從而預視拜登路線。
https://lih.kg/2048252

美國民主黨爭啲收咗台灣皮啊
叫人點撚信啊
天水圍新移民都成功轉黃,藍轉黃又得,點極右
黃之峰都係戰狼外交姐,眾志風格🥱
又話冇大台
be humble!!
邊撚個嚟
街頭,國際同議會戰線...三條線相輔相成。呀敖生,如果唔係有一班人係香港,前仆後繼走上街頭抗爭以喚起國際關注,證明香港人既決心的話,好似理大圍城、百萬人遊行...gphone去美國講一萬次都唔會有用。有d人,係攞埋條命上場。

麻煩你講野客氣d
DLLM
仆街死啦賤種 一票唔投中箭

你知我知又點?一講就係五毛
呢種人一有小小權同地位就飄飄然 自大 難成大事

從政而唔識政治 連中共既極左係要西方右翼復興黎對抗都唔知 學人跟左膠玩政治正確 左膠本質同共產黨無分別

仲有政治係睇行動 唔係睇人講乜 trump講xi is my friend 都可以用黎佐證佢係the worst 唔講我以為中學未畢業 點解可以咁撚天真單純
今晚6:00pm 前呢條濕鳩唔該出黎道歉同退出眾志
一係道歉, 一係退黨, gphone你自己搞掂佢, 死攬佢中箭都等死, 條友做既野跟本就以自己行先, 並唔係為香港人。

如果佢冇做上述兩樣野我一定狙撚爆你中箭
係呢個Jeffrey Ngo需要改善姐
唔會抹殺眾志既付出
不過佢地今次真係要補鑊
真係怪錯陳雲熱狗了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞