Jeffrey Ngo 敖卓軒,你再唔冷靜你就攬住眾志一齊死

1217 回覆
2656 Like 50 Dislike
其實不如諗下 我地點解永遠比到依啲人上位 其實係咪我地自己問題
係佢自己出黎搏屌
想知係唔係人云亦云自己睇佢IG Twitter The Guardian

be humble 一直係香港人撐到依家,同得到國際支持既重要原因
一朝得志 語無倫次 絕對係大害
再者,犧牲左幾多手足先可以有機會俾你上到華盛頓咁辛苦咁努力地進行游說工作

只可以,呢類自視過高既人,好容易俾對家拉攏
因為對家就係需要鐘意有權有勢既人
你冇回過我

敖生Far-right既判斷邊度黎?
係香港點先算係Far-right?
有幾far有幾right?

邊一小撮人,有幾小撮?
small but vocal,係唔係即係呢一小撮極右分力有能力左右大局?
咁呢一年係唔係姐係有far-right從中作梗?

冇人帶風向,呢D問題敖生必須解釋
人地都講一小撮人右翼支持trump 你要點解讀都得 最壞就解香港有一小撮右翼 好嘅解法就 大部分唔係右翼
Exactly
佢講果句野完全抺殺哂其他所以人既努力
美帝開始發功班友就心雄
係香港既手足表示
原來係中箭眼中全部都係condom
只係俾佢利用既契弟
push
喂而家係佢要解讀我地呢個情況再報比外國聽wo
做乜野要我地解讀番自己

佢有乜野證據咁講?
佢自己做撚左仆街野俾人屌咋
又想屈毛收皮啦
因為香港人既政治戀童癖根深蒂固
點解連登講既野一定正確?我諗到相反既野係咪我錯
了解嘅,只係提一提其他唔好反應太快,自己真係理解左,有自己諗法先。
stand with blm 係之蜂講 各自爬山 人地搵民主派支持 各有各做
大枝野到咁.......被黑狗咬告暴動就唔係付出??? 死左變浮屍個班手足就唔係付出. 佢係DC個D就係付出.
on9,佢依家既說法係
香港撐侵既係小數
撐侵既人係極右

兩句statememt都錯到離哂譜喎
明明就係你乜都唔知就衝出黎
香港撐侵係因為佢敢同中國作對
變左極右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞